Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben1 Lördag Tips 14 April

Bomben1 bjuder på fyra matcher idag lördag, vilket borgar för ett högt odds. Det gillar vi då det är just detta i kombination med rullande jackpottar som gör att Bomben är bättre än att spela på odds online. En match idag hämtas från Allsvenskan och två från engelska PL. Bomben1 Lördag avslutas sedan med matchen mellan Barcelona mot Valencia, ett möte som kan bli en riktig godbit.

Match 1: Häcken–Dalkurd 2,3 – 0

Dalkurd har inte bett om ursäkt för sin status som allsvenskt lag. Kommer från en övertygande seger mot Östersund med hela 3-0 och nyförvärvet Mohamed Turay gjorde två mål. En perfekt start. Nu väntar dock en svår match. Häcken kommer revanschsuget efter 0-2 borta mot BP, där laget drabbades av utvisningar på Falsetas och Irandust. Dessa två är avstängda här, men Häcken har bra täckning.

Match 2: Huddersfield–Watford 1,2 – 0

Med 26 gjorda mål är Huddersfield, tillsammans med två andra, de lag som gjort minst mål i Premier League. Det gör ett målsnitt som ligger under ett per match. Huddersfield vinner ”rätt” matcher och därför ligger man ovanför strecket. Watford ligger fem poäng före i tabellen, men där är formen riktigt svag. Har bara tagit en poäng på sina fyra senaste och 12 insläppta i dessa matcher är dyster läsning. Det går att streama PL fotboll gratis hos spelbolagen och det är just den matchen som vi på Ettkrysstva.com tänker följa i väntan på supermötet i Spanien senare idag, lördag.

Match 3: Swansea–Everton 1,2,3 – 0

Swansea har spelat upp sig efter tränarbytet, men kontraktet är långt ifrån säkrat. Senast bara 1-1 mot jumbon West Bromwich och det duger inte. Bättring krävs och på hemmaplan har det faktiskt varit riktigt bra på slutet. Där har laget fyra segrar i följd och lag som Liverpool och Arsenal har besegrats. Det ska ha en bra chans mot Everton.

Match 4: Barcelona–Valencia 2,3,4 – 1,2

Bra match för Måltipset! Den stora frågan är om Barcelona hinner repa sig efter den tunga smällen i Champions League borta mot Roma i tisdags? Ligaguldet är i praktiken säkrat och visst kan det bli svårt med motivationen framöver. Nu är det dock toppmöte mot Valencia hemma på Camp Nou och då blir det lättare att tända till. Barcelona är alltjämt obesegrat i ligaspelet.