Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

VM-Tipset Spelförslag 26 Juni

Den sista gruppomgången i VM innebär en måstematch för Sverige. I VM-Tipset spelförslag 26 Juni spelar på svensk vinst direkt, även om vi garderar resultatet mot kvalitativa Mexiko. Övriga matcher i den sista gruppomgången går vi igenom här nedanför.

Island – Kroatien 2

Överraskande har Island fortfarande möjlighet att ta sig vidare från gruppspelet, efter sin starka insats mot Argentina. För avancemang krävs att laget vinner sin match mot ett stjärnspäckat Kroatien och Nigeria inte vinner mot Argentina. Kroatien är redo för slutspel i VM och det är troligt att laget vilar viktiga pjäser i mötet mot Island. Trots det en tvåa.

Mexiko – Sverige 2

Sverige höll på att slå ut Tyskland tidigt i VM, men släppte in ett surt förlustmål i den 95:e matchminuten. Det finns hopp om vidare spel. Då behöver Sverige slå Mexiko med minst två mål. Räkna med att det blågula laget pressar framåt. Mexiko är inga lätta motståndare och har sett otroligt stabila ut detta VM. Kryssar laget vinner de gruppen, före Tyskland. Vi tippar en tvåa med hjärtat!

Sydkorea – Tyskland 2

Tyskland har stått för ganska mediokra prestationer detta VM. Förlust mot Mexiko och en seger som satt väldigt långt inne mot Sverige. När Sydkorea står på tur lär det inte bli något annat än vinst, även om asiaterna fortfarande har en teoretisk chans att ta sig vidare till åttondelsfinal, om de vinner med flera mål mot Tyskland.

Serbien – Brasilien 2

Denna gruppen är fortfarande öppen. Serbien, Brasilien och Schweiz har alla fortfarande chans att gå vidare till slutspel, eller åka ut. Serbien slår ur underläge och det krävs en vinst mot Brasilien för att de skall ta sig vidare. Brasilien säkrar avancemang om de får minst oavgjort resultat. Brasilien tar allra troligast hem det här.

Schweiz – Costa Rica 1

Costa Rica är det enda laget i gruppen som inte har chans att gå vidare till åttondelsfinal. Skulle de vinna denna matchen tar Schweiz en åtråvärd gruppseger. Costa Rica har fortfarande inte hamnat i poängprotokollet i VM, varken i matcher eller mål.

Senegal – Colombia 2

Senegal har gjort ett bra VM hittills. De säkrar en plats i åttondelsfinalen om de får med sig minst en poäng från detta mötet. Colombia behöver allra troligast vinna denna matchen för att kunna gå vidare. De spelade väldigt bra i sin seger mot Polen och skall inte underskattas. Senegal hade en bra öppningsmatch men föll igenom spelmässigt när de spelade mot Japan. Colombia stora favoriter.

Japan – Polen 2

Hemifrån hade Polen stora förhoppningar på sig hemifrån. Men Lewandowskis lag har gjort en synnerligen svag turnering. De har inte möjlighet att ta sig vidare till åttondelsfinal. Det har däremot Japan. Vi tror ändå att Polen kommer få med sig den här tvåan, för att rädda ansiktet lite i detta VM-misslyckande.

England – Belgien 2

En match mellan två duktiga lag. England har fått igång målskyttet på riktigt och har imponerat hittills. Belgien har också spelat väldigt bra. Bägge lagen är redan klara för åttondelsfinal, detta gäller gruppsegern. Svårtippat men vi tror att spelskickliga Belgien får med sig tre poäng.

Panama – Tunisien 1

Både Panama och Tunisien har inte möjlighet att spela åttondelsfinal. Panama är nykomlingar i VM och har inte fått spelet att funka mot England och Belgien, som har lag av annan kvalitet. Tunisien har ett på pappret starkare lag, även om de inte fått med sig de resultat de behöver i de två första matcherna. Vi tror att Panama tar chansen att avsluta sitt första VM någonsin med en vinst.

Gottne IF – Piteå IF 2

Piteå ligger före Gottne i tabellen med en bra lucka att luta sig tillbaka mot. Piteå vill vara med i den övre delen av tabellen och kriga. För att det skall funka behöver de få med sig tre poäng mot Gottne IF, varför vi tippar en tvåa.

Gauthiod – Nordvärmland FF 1

Guathiod har fortfarande möjlighet att vara med och kriga med topplagen om de bästa placeringarna i tabellen. De har tre raka segrar och har sett stabila ut. Nordvärmland spelar också ganska bra, men i det här mötet kommer det bli förlust.

Nora BK – AFK Linköping 1

Dessa lagen ligger i mitten av tabellen och har lite att spela för. Nora BK förlorade sin förra match knappt, mot serieledarna. Nora har bra statistik på hemmaplan, varför de får ett knappt favoritskap inför denna matchen. En etta.

Ifö Bromölla IF – IFK Hässleholm 1

Hemmalaget har haft en bra säsong och de har spelat bra fotboll detta året. De är med i toppen av ligan och kämpar. Bromölla har en stark defensiv och har visat sig vara svåra att få hål på. Hässleholm ligger inte på samma nivå, varken offensivt eller defensivt och får allra troligast vika sig detta mötet.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!