Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

VM-Tipset 18 Juni

Under VM i Ryssland har svenska spel valt att ersätta Europatipset med VM-tipset. Tänk på att VM-tipset 18 Juni har spelstopp 19:59. Nu är det dags för Spanien, Brasilien och Argentina att visa vad de går för. Läs vår analys för en komplett bild av omgången.

Tunisien – England 2

De inhemska fansen i England har vanligtvis extremt höga förväntningar på sitt lag. Detta VM är dock något lugnare för laget, efter två turneringar i rad med tvivelaktiga resultat. Det trots att England stod för ett mycket bra kval, där de visade att deras högstanivå är hög. Öppningsmatchen mot Tunisien är en match laget normalt skall ta hem bekvämt.

Colombia – Japan 1

Lag från Sydamerika skall inte underskattas. Colombias landslag leds av Falcao på planen. Laget är ett allsidigt lag med bra kvaliteter framåt. Deras offensiva spel kommer bli en nyckel till framgång i turneringen. Japan har bra spelare i sitt lag, som till vardags normalt spelar i många av de Europeiska ligorna. Ett kryss känns nära till hands i vårt VM-tipset förslag.

Polen – Senegal X

Polen står och faller med sin stjärnspelare Lewandowski Om laget skall ha chans på avancemang från gruppspelet är det viktigt att han hittar rätt flyt direkt. Första mötet mot Senegal kan vara den typ av uppvärmning han behöver, även om Senegal har ett kraftfullt lag utan uppenbara luckor i lagbygget. Räkna med en tät match, som mycket väl kan sluta med oavgjort resultat.

Ryssland – Egypten 2

Ryssland kunde önskat sig en bättre öppning på VM än de fick mot Sauiarabien, som de slog med hela 5 -0 framför en extatiskt hemmapublik. Egypten spelade bra mot Uruguay, som ses som den stora favoriten i gruppen, även om de tappade mark i slutet av matchen. Inför detta mötet är den stora snackisen Salah tillbaks på plan. En svårbedömd match, vi trots allt tror Egypten tar hem.

Portugal – Marocko 1

På pappret skall Portugal ta hem detta mötet utan problem. Med Cristiano Ronaldo på toppen kan Portugal hota de allra bästa lag. När Marocko står för motståndet skall det inte bli något annat än vinst. De fick inte till sitt spel offensivt när Iran stod för motståndet. Nu blir det ytterligare nivåer i klasskillnad, där Marocko kommer tvingas vika sig.

Uruguay – Saudiarabien 1

Saudiarabien ses som den stora underdogen i sin grupp. Öppningsmatchen mot Ryssland förlorade de med fem mål mot noll. Nu står Uruguay för motståndet, som spelade bra i sin första match mot Egypten, som de dock väntade till slutminuterna innan de avgjorde. Nu väntar gruppen stora slagpåse. Kupongens säkraste etta.

Iran – Spanien 2

Inför den andra omgången leder Iran sin grupp efter sin seger mot Marocko. Spanien spelade bra mot Portugal men fick bara med sig en poäng, efter att Ronaldo tryckt in en balja. Spanien spelade väldigt bra och i detta mötet finns det inte mycket för motståndarna att göra. En stark tvåa.

Danmark – Australien 1

Efter sin starka seger mot Peru har Danmark nu bra möjligheter inför kommande matcher i sin grupp. De har visat ett starkt försvarsspel och ett anfall där fixstjärnan Eriksens satt sin stämpel på laget. Australien har ett bra lag och de vann sin grupp i kvalet, även om de fick vika sig mot Frankrike i öppningsmatchen. Danmark borde ha en udd i detta mötet. Knapp etta.

Frankrike – Peru X

Det blev vinst till slut i Frankrikes öppningsmatch mot Australien. De spelade bättre än Australien även om spelet inte imponerade nämnvärt. På pappret står Peru för starkare motstånd, även om det sydamerikanska laget åkte på en förlust mot Danmark i premiären. Bägge lagen lär vara taggade att få till spelet inför denna matchen. Krysset känns nära till hands.

Argentina – Kroatien 1

Ett smärre fiasko för Messis Argentina i öppningsmatchen mot Island, som slutade med lika resultat. Argentinarna tog sig inte igenom försvaret hos Island, som även lyckades få in ett mål framåt. Kroatien spelade mycket bra mot Nigeria och fick med sig tre rättvisa poäng. Argentina har normalt sett ett starkare lag, även om insatsen senast väcker oro. En knapp etta.

Brasilien – Costa Rica 1

Brasilien har för omväxling skull ett lag som fungerar både defensivt och offensivt. Under VM 2014 stod Costa Rica för en av de största överraskningarna. Detta VM har de inte ett lika starkt lag. När Brasilien på guldjakt står för motståndet blir det en förlust. Etta.

Nigeria – Island 2

Island stod för den kanske största överraskningen i första omgången av VM, när de spelade lika mot Argentina. Deras försvarsspel såg ytterst starkt ut. Nigeria spelade relativt dåligt mot Kroatien och det var tydligt att det finns stora luckor i lagbygget. Inte en självklar match men tvåan känna närmast till hands.

Serbien – Schweiz X

Det här är en viktig match för andraplatsen i gruppen, förutsatt att Brasilien som väntat tar hem förstaplatsen. Serbien har ett fysiskt starkt lag med kvalitet på många positioner. Schweiz har ett bra spel bakåt, även om de inte är i närheten av lika farliga offensivt. Inte en självklar etta, vi väljer att kryssa denna matchen.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!