Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Uruguay – Saudiarabien Speltips

Öppningsmatchen där Saudiarabien föll med fem mot Ryssland är inte godkänt resultat. Nu väntar Uruguay, som är favoriter till gruppseger. Laget kryllar av stjärnor, vilket gör att utgångsläget känns ännu tuffare på förhand. Italienska tränaren Pizzi, som ansvarar för det Saudiarabiska laget säger att målsättningen är att komma upp i motståndarnas nivå. Med spelare som Cavani och Suarez på motståndarsidan är det dock inte enkelt gjort.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Ändrad trupp för Uruguay

Uruguay fick med sig tre poäng mot Egypten till slut, även om det tog ända till slutminuterna för sydamerikanerna att fälla avgörandet. Tränaren ”El Maestro” och hans lag kan säkra en åttondelsfinal redan denna omgången, om de får med sig tre poäng även mot Saudiarabien. Det lutar det allra mesta att de får.

Tabarez, som ”El Maestro” heter på riktigt säger att de har en del att finslipa för att få till ett effektivt spel. Därför är uppställningen annorlunda än den var mot Egypten. Sanches, som spelar på yttern, gjorde ett bra inhopp föregående match. Denna bataljen får han förtroende från start, på bekostnad av Nandez, som startar matchen från bänken.

Underskatta inte Saudiarabien

Det är lätt att förringa laget som föll med hela fem mål första matchen i VM. Sanchez, som startar denna matchen, säger att laget fortfarande har kvalitet, men att de kommer fokusera på sig själva och sitt eget spel. Suarez missade flera möjligheter förra matchen, för lagets är det viktigt att den giftiga anfallaren får målskjutandet att fungera. Nu kommer en lämplig uppgift där svagare Saudiarabien skall besegras.

Avgörande först i 90:e minuten

Trots att Egypten saknade sin stora stjärna Salah, som spelar i Liverpool till vardags, kom inte avgörandet förrän den 90:e spelminuten. Det var mittbacken Giminez som blev matchhjälte när han räddade tre poäng för sitt Uruguay. Det var Sanches som slog en frispark som mittbacken nätade in med huvudet.

Att avgörandet kom sent beror till viss del på Suarez, som slarvade bort många bra målchanser under matchens gång. Stjärnan som spelar i FC Barcelona till vardags måste hitta mål för att hans Uruguay skall ha en fortsatt chans i turneringen. Räkna med att den skicklige anfallaren kommer göra sitt bästa för att prestera bättre i dagens möte mot Saudiarabien.