Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Frankrike – Peru

Matchen mellan Frankrike och Peru bör sluta med en hemmaseger, för Frankrike som är ett världslag. Peru håller inte samma klass. Första matchen mot Danmark gjorde de bra, trots att de fick vika sig till slut. När Frankrike står för motståndet kommer kvalitén höjas ytterligare. Det bör handla om en bekväm vinst för Frankrike, som har en bra väg mot åttondelsfinal.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Peru kör på inslagen linje

Peru föll på målsnöret mot Danmark första matchen i VM. Trots det kommer tränaren Gareca inte ändra taktik framöver. Han säger att deras sätt att spela har gett landet sin första VM-biljett någonsin och att det inte finns anledning att ändra på det, trots förlusten senast.

Tränaren i Peru har fått utstå svidande kritik i hemlandet för att han valde att inte ha med Guerrero från start i matchen mot Danmark. Spelaren har nyligen fått en avstängning från doping hävd, men är ett av landets mest meriterade spelare, han har bland annat spelat i Bayern München förut.

Nytt system huvudman i Franska vinsten

Detta är det första VM som det nya videosystemet VAR används för att underlätta domarnas arbete. I matchen mot Australien användes det för första gången. Franska stjärnspelaren Griezmann blev då tilldömd en straff i efterhand, efter att domarna granskat videomaterial.

Det andra målet som säkrade den franska vinsten präglades också av användandet av ”VAR”. Domarna granskade foto för att säkerställa att Pogbas skott, som gick via en australiensisk spelare in mål, vilket cementerade slutresultatet. Didier Deschamps är tränare i Frankrike och säger att hans lag kan och måste spela bättre när VM nu fortskrider.