Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Danmark – Australien

Trots att det blev förlust i premiärmatchen mot Frankrike visade laget att de kan spela bra fotboll även när motståndet är i världsklass. De släppte in det avgörande målet sent i matchen, efter att behållit ett likaresultat med ett mål var under lång tid.

Sainsbury, som spelar i Australiens backlinje säger att matchbilden har gett laget förnyad energi. Han fortsätter att säga att laget är taggat och att de antagligen har spelat sig in lite respekt. När nu Danmark står på schemat innebär mötet en måste-vinst för laget ”down under”.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Sur nyhet för Danska fans

Öppningsmatchen mot Peru innebar tre poäng för Danmark. I matchen skadade sig William Kvist, som kommer få stå över resten av turneringen. Han bröt två revben och punkterade en lungai en närkamp med Perus stjärna Farfan. Det betyder att han har lång återhämtning att vänta. Mittfältsspelaren från FC Köpenhamn är nu hemma i Danmark igen för att läka. Kvist var en viktig del i lagbygget under VM-kvalet, där han ställde upp i alla utom en match från start.

Danmark kämpade för sin vinst

Motståndet stod nykomlingarna Peru för, som spelar sitt allra första VM. I matchen missade bland annat Peru en straff, vilket gör att 1 – 0 resultatet mycket väl kunnat se annorlunda ut. Det var när Cuevas blev fälld i straffområdet av danska Poulsen som domarna valde att blåsa straff. Den slog Cuevas själv, men tjongade bollen en bra bit över ribban.

Paulsen kunde istället fortsätta matchen och var högst delaktig i segermålet som kom i den 59:e minuten. Han fick då en läcker passning av Eriksen, Danmarks stor spelstjärna som är en stark profil i Tottenham Hotspurs till vardags.