Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Argentina – Kroatien

Det var få som trodde att Island skulle kunna rubba Argentina i öppningsmatchen i VM. Lionel Messis Argentina spelade dock lika mot den lilla nationen, vilket de fått svidande kritik för. Nu väntar Kroatien i en match som sydamerikanerna är pressade att vinna för att VM-drömmen inte skall gå i kras. Kroatien har flera världsspelare som ställer upp från start.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

En viktig spelare om Kroatien skall nå framgång idag är Ivan Rakitić, som spelar FC Barcelona till vardags, alltså klubbkamrat med Messi. Hans kunskap om den skicklige anfallaren blir en viktig del för att kroaterna skall nå framgång idag, säger förbundskaptenen Dalic.

Tränaren fortsätter med att säga att han planerar att rådfråga spelaren från La Liga om hur de bäst skall få stopp på den målfarliga argentinska spelaren. Men det finns fler spelare av kvalitet i det Kroatiska landslaget. Modric och Kovacic spelar bägge i Real Madrid, ett lag som har åtskilliga spelare med i VM. Första matchen spelade Kroatien ut Nigeria i en match de vann med två mål mot noll.

Messi behöver höja sitt spel

Det blev en surt start på VM sett med argentinska ögon. På förhand kändes det otänkbart att Island skulle kunna hota den stora fotbollsnationen på allvar. När Agüero gav laget ledningen trodde många att det var över för Island. Det lilla landet klamrade sig dock fast och lyckades få in en kvittering bara fyra minuter senare. Laget hade sedan flera bra chanser att ta över ledningen i matchen. Andra halvlek dominerade Argentina spelet totalt men lyckades inte få hål på den täta defensiv som Island uppvisade.

När över hälften av den sista halvleken hade spelats blev Argentina tilldömd straff. Lionel Messi som är den stora fixstjärnan i Argentina steg fram för att säkra tre poäng i öppningsmatchen i VM. Den normalt iskalle straffläggaren slog en förhållandevis svag straff. Den isländske målvakten Halldórsson slängde sig åt rätt håll och motade straffen ut ur mål. Lionel Messi, som spelade oinspirerat matchen igenom, säger att han känner sig ansvarig för förlusten. I hemlandet har spelaren fått svidande kritik. Nu står Kroatien på tur och Messi behöver höja sitt spel avsevärt för att den argentinska gulddrömmen inte skall spricka tidigt.