Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Snyggaste spelarfruarna i VM 2018

I skuggan av de sportsliga prestationerna i VM är en vanlig debatt vem som har den snyggaste frun av VM:s spelare. Damerna som går ut med världens fotbollsstjärnor är normalt väldigt bildsköna. Det råder hård kamp om förstaplatsen, även om Gerard Pique, som är anfallare i Spanien blir svårslagen. Han är nämligen gift med Shakira.

Men han är långt ifrån den enda som har en välkänd maka. Edurne Garcia är gift med David De Gea, som spelar i det spanska landslaget. Lorelei Taron är en Argentinsk sångerska som är gift med Falcao från Brasilien. Cristiano Ronaldo är en av VM:s allra största stjärnor. Han är gift med den bildsköna argentinskan Georgina Rodriguez, som han barn ihop med.

De snyggaste fruarna i Ryssland 2018

  • Shakira – Colombia
  • Edurne Garcia – Spanien
  • Georgina Rodriguez – Argentina
  • Lorelei Taron – Argentina
  • Pilar Rubio – Spanien

En tävling bakom scenerna

Vem som kan uppvisa den snyggaste frun är en vanlig debatt bland fans. Bland spelare är heller inte tävlingen något som gått obemärkt förbi. Victoria Beckham ”Posh Spice”, fick David Beckham på fall och de skapade ett maktpar bland kändiseliten. Sedan dess har fler och fler spelare sökt efter en partner som kan lyfta deras namn, precis som Victoria lyfte Davids.

I sin egen rätt är det inget tvivel om att det är Shakira som är den mest anmärkningsvärda. Den Colombianska sångerskan är känd för sin talang och sitt bildsköna yttre. Men det är långt ifrån den enda av listans fruar som har en framgångsrik karriär själva.

Shakira

Shakiras fullständiga namn är Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Hon har vunnit Grammys och haft en kritikerrosad karriär med mängder av världshits. Hon skrev också VM-låten när Sydafrika stod som värdnation. Hennes partner är Gerard Pique, som spelar i Barcelona och det spanska landslaget. Hon är utöver talangfulla sånger även känd för att vara extremt vacker och en sexsymbol utöver det vanliga. Hon står sig väl på alla planer när man jämför snyggaste spelarfruarna i VM 2018.

Edurne Garcia

Edurne Garcia är flickvän till David De Gea, som står i mål i det spanska landslaget. Hon är en spansk sångerska. På hennes meritlista finns exempelvis ett uppträdande i melodifestivalen 2015, med låten ”Almener”, som slutade på tjugoförsta plats. Hon blev först uppmärksammad i en spansk talangshow där hon slutade på sjätte plats, under 2005.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez är flickvän till världens bäste fotbollsspelare Cristiano Ronaldo. Hon är även mor till ett av hans barn. Paret har haft en offentlig union sedan slutet av 2016. Den argentinska modellen arbetade för Gucci förut. Hon är en av de vackraste spelarfruarna i VM 2018.

Lorelei Taron

Lorelei Taron är en argentinsk sångerska som fick mycket uppmärksamhet när hon gifte sig med den Colombianska fotbollsstjärnan Radamel Falcao. Hon har fått extremt mycket uppmärksamhet och blivit något av en social media kändis i hemlandet. Hon har nära en miljon följare på Instagram, vilket är imponerande. Utöver att vara flickvän och sångerska, är hon även väldigt snygg.

Pilar Rubio

Pilar Rubio är flickvän till rutinerade landslagsmannen Sergio Ramos, som varit en del av det spanska landslaget i över tio år. Hon är född i Torrejon de Ardoz i Spanien. Hon är en skådespelerska och modell som även jobbar med journalistisk verksamhet för media. Den bildsköna spanjorskan förtjänar i allra högsta grad att vara på denna listan.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!