Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Serbien – Schweiz Speltips

Serbien vann sin första match i VM 2018 mot Costa Rica med ett uddamål. Eftersom Brasilien överraskande spelade lika mot Schweiz har nu det serbiska laget chans att säkra ytterligare VM-spel redan detta mötet. Vinner de kvällens möte mot Schweiz är deras plats i åttondelen mycket nära.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

För Schweiz gäller enbart vinst i detta mötet. Skulle de förlora matchen är deras VM-resa allra troligast slut, även om det finns en teoretisk chans för laget att avancera med enbart ett kryss. Schweiz är inga slagpåsar. Laget rankas på plats 10 i världen och är i VM för att tävla om fina platser. Det faktum att Schweiz spelade lika med Brasilien, som är favorittippade till totalseger, ger respekt.

Schweiz utmanar de bästa

Framgången hos det Schweiziska landslaget beror mycket på Vladimir Petkovic, som varit lagets tränare under fyra år. Den bosniska före detta fotbollsspelaren säger att de spelar med självförtroende oavsett om det är kvalitativt motstånd på andra sidan. Ha tycker inte hans alg får det erkännande som de förtjänar. Skulle de vinna mot Serbien idag är framgången i VM ett faktum. De är favoriter inför mötet, som dock lär bjuda på en hård och tät kamp för att kröna vinnaren.