Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Ryssland – Egypten Speltips

Värdnationen till VM fick en drömstart med sin femmålsvinst mot Saudiarabien. Nu väntar svårare motstånd, när Egypten ställer upp på andra sidan. Inför detta mötet är Egyptens stora hopp tillbaka. VM:s stora snackis Mohamed Salah gör sitt intåg i turneringen i den andra matchen i gruppen.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Han fick stå över premiärmatchen mot Uruguay, där hans lag tappade matchen i slutminuterna. Mot Ryssland förväntas den nyligen skadade Liverpool-stjärnan vara med från start. Med tanke på den bittra avslutningen på förra matchen kan man anta att landslaget kommer vara extra taggat mot hemmalaget Ryssland.

Ryssland har sina ögon på den skicklige anfallaren. Tränare Tjertjesov säger att han inte är oroad och att han vet hur de skall spela mot Salah. Han säger vidare att han har förtroende för sina mannar och att de varje match seriöst.

Cúper tror på sitt Egypten

Egypten leds av rutinerade tränaren Héctor Cúper. Han deklarerar att Salah är friskförklarad och skall kunna gå för 100% i matchen mot Ryssland. Den argentinska tränaren har dock lovat mycket innan, varför det fortfarande känns oklart hur läget faktiskt är.

I Ryssland debatteras det vilt om vikten av att neutralisera Salah på topp. De passar Egypten bra, enligt Cúper. Det är landets första VM-slutspel sedan 1990 och pressen ligger på gästerna att få med sig tre poäng, om de vill att VM-drömmen skall leva vidare.

Dzagojev skadad – Ute resten av turneringen

I öppningsmatchen mot Saudiarabien blev Alan Dzagojev från CSKA Moskva skadad i baksida lår. Han blir troligtvis borta under hela turneringen. Ersättaren heter Tjerysev, som gjorde ett mycket bra inhopp i premiärmatchen.

Den inhoppande mittfältaren säger att han hoppas anfallsstjärnan Salah får chans att spela från start. Oavsett är det ingen enkel match men med Salah på plan blir den intressantare. Hur han känner när visslan ljuder i slutet av matchen är oklart.