Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Portugal – Marocko Speltips

Portugal storspelade mot Spanien, även om de fick jaga en del boll. Cristiano Ronaldo glänste och skapade på egen hand ett hattrick, som räddade en poäng för portugiserna. Landets förbundskapten säger dock att det finns 22 andra spelare i laget och att de inte skall ses som en enmansshow.

Han fortsätter med att säga att de måste spela som ett lag och att ingen någonsin har vunnit på egen hand. Oavsett är Cristiano Ronaldo i bra form och blir en nyckel till framgång även mot Marocko.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

En tuff nöt att knäcka

Cristiano Ronaldo gjorde ett hattrick på favoriterna till VM-guldet. Övriga lag i gruppen och VM måste ställa sig frågan vad de skall göra för att sätta stopp för superportugisen. Tränare Renard i Marocko är inte rädd att säga att Ronaldo är i en egen liga som de eventuellt inte besitter krafterna att sätta stopp på.

Däremot säger han att de måste göra sitt bästa för att få ett positivt resultat denna matchen. Marocko åkte på en synnerligen sur förlust mot Iran, när de gjorde ett självmål på stopptid.

Marocko lägger sig inte platt

Det är inget tvivel om att det är Portugal som är klara favoriter denna matchen. Räkna dock med att Portugal tar matchen på allvar. Deras mittfältare Silva säger att det syns tydligt att favoritskapet inte alltid betyder säker vinst. Många andra lag har fallit som favoriter i detta VM.

Marocko har ett stabilt försvarsspel som gjorde att de inte släppte in några mål under VM-kvalet. De flesta spelare i laget är väl bekanta med spel i Europeiska fotbollsklubbar, vilket ger ett taktiskt kunnande som ofta inte syns i afrikanska lag.

Ronaldo i storform kan hota vem som helst

Spanien i öppningsmatchen för Portugal var på förhand en av de svåraste matcherna i Vm för laget. Trots bra spel av Spanjorerna, som gjorde tre mål, blev det bara oavgjort resultat. Orsaken till det stavas Cristiano Ronaldo. Han nätade tre gånger under matchen, som fullgjorde ett klassiskt hattrick. Frisparken som cementerade slutresultatet var av absoluta världsklass, som det övriga spelet från superspelaren.

Själv säger Ronaldo att de gick för vinst, samt att de aldrig slutade kämpa, även när de låg i underläge. Han menar också att resultatet var rättvist. Sant är i alla fall att insatsen från Cristiano var världsklass, hur man än vrider och vänder på det.