Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Polen – Senegal Speltips

För lite drygt en vecka sedan skadade Glik sig på träning. Han är normalt en viktig kugge i mittfältet bakom Lewandowski. Trots farhågor om att han skulle utebli hela VM-turneringen lutar nu det mesta åt att han hinner göra en snabb comeback. Mittfältaren har redan återgått till träning och kommer eventuellt ställa upp mot premiärmotståndarna Senegal.

Glik spelar i klubblaget AS Monaco normalt. Hans axelskada efter ett cykelsparksförsök tillåter eventuellt spel i VM trots allt. Han har spelat 58 landskamper och är en av Polens mest rutinerade spelare.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Det råder målvaktskamp i Senegal

På målvaktspositionen råder det stor konkurrens mellan Fabiański och Szczesny i det Polska landslaget, det är allmänt känt. I Senegal pågår en liknande kamp, även om det inte kommer lika mycket rapporter om det. Det är Diallo och N’Diaye som har den huvudsakliga kampen, även om Gomis även finns tillhands.

Troligtvis blir det N’Diaye som får chansen. Han spelar normalt i Horoya, i den guineanska ligan. Han har haft en kort visit till Sverige, då han tränade med Kalmar, men utan att få speltid.Han har gjort 22 stycken framträdanden med landslagsdräkt för Senegal.

Senegal ska tysta tvivlarna

Det är få som ser Senegal som de troliga gruppvinnare. Polen och Colombia är de lag som förväntas förtjäna avancemang i gruppen. Senegal har kvalat in till turneringen första gång sedan 2002, då de slog ut Sverige i åttondelsfinalen. De vill klargöra att de inte är i turneringen av en slump. Lagkaptenen säger att de skall visa alla vad de är kapabla till, när nu den första matchen mot Polen närmar sig.

Mest iögonfallande spelare i Senegal är Sadio Mané, som haft en bra säsong i Liverpool i Premier League. Han har som målsättning att klargöra för världen att hans landslag förtjänar si plats i VM Ryssland 2018.