Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Island – Nigeria Speltips

Island chockade världen i öppningsmatchen i VM, när de kryssade mot storfavoriterna Argentina. Nu skall den lilla nationen med runt 300 000 invånare ta sig an Nigeria. Det afrikanska landslaget förlorade sin öppningsmatch mot Kroatien med två mål mot noll. Bägge målen släpptes in på fasta situationer.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Island har större chanser än de trodde att avancera från gruppen, medans Nigeria måste vinna detta mötet för att ha en chans. Nigeria har ett av turneringens yngsta lag. I förlusten mot Kroatien spelade laget trots allt sund defensiv fotboll, även om det kämpade med att skapa kvalitativa chanser framåt. Förbundskapten Rohr säger att laget var naivt och att de kan prestera bättre än såhär. Det återstår att se när nu Island står på schemat, den på pappret enklaste motståndaren i Grupp E.

Överraskande kryss mot Argentina

En av VM:s största överraskningar såhär långt i turneringen var krysset som Island lyckade bärga mot Argentina. Halldórsson som vaktar buren i Island blev hjälte efter matchen, som var hans första VM-match någonsin. Efter att Agüero slog in ledningsmålet tog det bara några minuter innan Finnbogason kvitterade. Det defensiva spelet från Island imponerade sedan. Att Lionel Messi missade en straff i mitten av andra halvlek betydde att överraskningen vart ett faktum.