Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Iran – Spanien Speltips

Efter att Spanien spelat lika mot Portugal fick målvakten De Gea, som normalt spelar i Manchester United, svidande kritik. Tränaren Hierro säger dock att det inte är tal om målvaktsbyte, även om den debatten gått varm i hemlandet. Tränaren fortsätter med att säga att De Gea varit en av världens allra bästa målvakter de senaste åren.

Övriga lagmedlemmar har pressen på sig att få med sig tre poäng mot Iran, för att inte få gulddrömmarna spräckta tidigt. Spanien har ett stjärnspäckat lag med världsspelare på nästan alla positioner. Exempelvis är Carvajal tillbaka efter en skada. Högerbacken petar eventuellt Nacho från startelvan. Bägge spelare hör hemma i Real Madrid, vilket säger en del om det spanska djupet.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Iran förlitar sig på kämpaglöd

Carlos Querioz, som är tränare i Iran, är medveten om att hans lag inte kan mäta sig med Spanien spelmässigt. Han säger att hans spelare inte är supermänniskor som Spanien. Däremot har vårt lag en förmåga att kämpa sig och offra sig som få andra kan mäta sig med. Han tvivlar inte på att det är det spanska laget som komme rhålla i spelet detta mötet. Iran vann sin premiärmatch mot Marocko med ett mål mot noll.

Carvajal eventuellt tillbaka från start

Spanien har utan att överdriva världsstjärnor på varje position. Ett exempel finner du på högerkanten, där det råder kamp om backpositionen. José Ignacio Fernández Iglesias, mer känd som Nacho, har spelat från start hittills. Han spelar i real Madrid till vardags. Nu är dock hans klubbkompis Carvajal tillbaka efter en skada han ådrog sig i finalen i CL, vilket kan betyda att Nacho blir petad från start.

Förstärkning på mittfältet för Iran

Ezatolahi är inte lika namnkunnig som motståndet för dagen. Han spelar i FK Amkar Perm till vardags. Han har varit avstängd och missade den första i matchen. Inför mötet mot Spanien är den defensivt skickliga spelaren tillbaka från start. Spelaren med erfarenhet från spel i Atletico Madrid och 25 landskamper i ryggsäcken blir ett tacksamt tillskott i truppen när det stjärnspäckade spanska landslaget står för motståndet.

De Gea får fortsatt förtroende

Den stora snackisen efter att Spanien kryssade mot Portugal var den snöpliga tabben som De Gea stod för, som släppte in portugiserna i matchen. Det var på ett tafatt skott från Ronaldo, som misstaget skedde. Målvakten gick ner på knä för en enkel räddning, som slingrade sig förbi benen in i mål, vilket gav Portugal förnyad energi.

Hierro på tränarposition litar dock fortsatt på sin målvakt, som normalt täpper till i Manchester United. Tränaren fick ta över den nya rollen bara dagar innan VM-premiären, då det spanska förbundet valde att sparka nuvarande tränaren för att han skrivit på kontrakt med Real Madrid nästkommande säsong.