Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp H Odds VM 2018

Colombia är favoriter till seger i Grupp H Odds VM 2018. Alla lag i gruppen vann sin VM-kvalgrupp, så det kommer inte bli lätta matcher om laget skall stå som segrare till slut. Japan, Senegal och Polen är övriga lag i Grupp H. Colombia har ett kvalitativt lag med flera stjärnor från stora Europeiska klubbar.

Senegal står och faller med sin Liverpool-stjärna Sadio Mané, som skapat farligheter på egen hand oi Premier League. Det hoppas de inhemska fansen han skall upprepa nu när Senegal gör sig redo för sitt första mästerskap sedan 2002. Lewandowski hoppas föra hans Polen till en åttondelsfinal, som i så fall blir den första som landet spelar sedan slutet av åttiotalet.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Nyckelspelare i gruppen

  • Radamel Falcao – Colombia
  • James Rodríguez – Colombia
  • Sadio Mané – Senegal
  • Robert Lewandoski – Polen

Colombia förväntade gruppsegrare

Colombia har ett landslag fyllt av individuell kvalitet. Största stjärnan är antagligen Falcao, som har stor erfarenhet av spel i Europa och som hör till AS Monaco för dagen. James Rodriguez var bästa målskytt i kvalet. Han hör normalt hemma Bayern München, där han spelar på lån från Real Madrid. Tillsammans med Juan Cuadrado som spelar i Juventus skapar de gruppens bästa anfall.

Sadio Mané spelar för Liverpool, där han har en viktig roll. Han har förmåga att skapa farligheter helt på egen hand, något de senegalesiska hemmafansen hoppas han kommer göra även i VM. Robert Lewandowski är Polens allra största stjärna och en av världens bästa fotbollsspelare. Om det räcker för avancemang i gruppen är oklart, men de är favoriter att knipa andraplatsen bakom den förväntade segraren Colombia.

Colombia

Colombia hamnade fyra i det sydamerikanska kvalet, en imponerande bedrift. De spelade VM i Brasilien men blev utslagna av värdnationen, efter en trots allt stark insats. Colombia har världsstjärnor på flera positioner och spås vinna sin grupp bekvämt. De rankas på plats 13 av FIFA och ger tillbaka runt 60 gånger insatsen vid VM-guld, hos många spelbolag. Om Rodriguez och Falcao spelar på toppen av sin förmåga kan detta bli ett roligt VM för nationen.

Polen

Polen spås ha bäst chans att knipa den åtråvärda andraplatsen, som säkrar vidare spel i turneringen. Robert Lewnadowski vann skytteligan i VM-kvalet, med sina 16 fullträffar! Landet vann sin grupp ganska enkelt, även om det saknades andra lag i världsklass. Polen har ett erkänt starkt lagbygge som mycket väl kan hota om fina placeringar i turneringen, speciellt om Lewandowski kan få till målskyttet ordentligt. Laget rankas på plats sju i världen. De flesta spelbolag ger runt 120 gånger insatsen tillbaka om Polen når hela vägen till VM-guld.

Senegal

Senegal ställer upp i sitt första VM sedan 2002, där de slog ut Sverige i en nervkittlande åttondelsfinal. De rankas något överraskande på plats 23 i världen av FIFA, även om detta är blott deras andra mästerskap någonsin. Skall nationen lyckas i VM i Ryssland 2018 behöver Liverpool stjärna Sadio Mané stå för en extraordinär insats. Han är dock inte ensam, många spelare i landslaget har sin hemmahörighet i Europas klubbar. Om du spelar på ett senegalesiskt VM-guld får du tillbaka runt 100 gånger din insats hos spelbolag.

Japan

Japan vann sin VM-kvalgrupp, framför Australien och Saudiarabien. Landet rankas först på 55 plats i världen av FIFA, men skall inte förringas för det. Deras målsättning är tveklöst att ta sig vidare från gruppspel. Skulle de nå hela vägen ger ett spel på VM-guld för Japan tillbaka över 200 gånger insatsen normalt. De flesta spelar i japan spelar i deras egna liga, även om Honda har erfarenhet av spel för AC Milan och Kagawa spelar för Dortmund. Håll ett öga på anfallaren Shinji Okazaki som spelar i Leicester till vardags.