Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp G Odds VM 2018

Englands landslag har för en gångs skull relativt små förväntningar på sig hemifrån. Däremot har de en ganska bra chans att ta sig vidare från gruppen, då lottningen med Belgien, Tunisien och Panama ger två lag som inte skall ha i det senare skedet av turneringen att göra. Belgien är dock en svår motståndare, som är ett av världens spelskickligaste lag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Harry Kane från Tottenham Hotspurs har haft en mycket bra säsong i Premier League. Han spelar med bland annat Danny Welbeck från Arsenal i landslaget, som innebar ett ganska bekvämt VM-kval. Belgien har ett lag med kvalitet på de allra flesta positioner. Eden Hazard är stor stjärna i Chelsea och Kevin De Bruyne en viktig kugga i Manchester Citys lagmaskin. De blir en svår nöt för det brittiska landslaget att knäcka.

Nyckelspelare i gruppen

  • Harry Kane – England
  • Eden Hazard – Belgien
  • Kevin De Bruyne – Belgien
  • Danny Welbeck – England

England och Belgien troliga gruppsegrare

Belgien hade total kontroll på sin kvalgrupp inför VM i Ryssland 2018. Deras målskillnad likar den som Tyskland uppvisar, med 43 gjorda och 6 insläppta mål under kvalspelet. Det imponerar. Laget kan mycket väl vara med och slåss om medaljerna när turnering når sin avslutning.

England hade en ganska enkel väg till VM. Laget saknar då riktig erfarenhet av VM-spel. Det har skett ett generationsskifte i laget som innebär att de för första gången ställer upp i ett VM med rimliga förväntningar på sig. Om Harry Kane får spelet att fungera kan detta trots allt bli en bra brittiskt VM. Övriga lag i gruppen förväntas inte kunna hota någon av lagen nämnvärt.

England

England är rankat på 15:e plats i FIFA:s världsranking. Även förbundskaptenen i England är förhållandevis ung. Gareth Southgate har lett landslaget sedan 2016. Den 38-åriga förre detta spelaren har nu mycket att bevisa när VM börjar på allvar. Spelar du på Engelsk vinst av VM får du tillbaka runt 13 gånger pengarna hos de flesta spelbolag.

Belgien

Bästa målskytt i VM-kvalet var Romelo Lukaku, som hör hemma i Manchester United till vardags. I Belgiens landslag delar han färger med Hazard och De Bruyne, som också spelar i Premier Leagues toppskikt. Belgien förutspås vinna gruppen och eventuellt vara med och slåss om medaljplatser. De rankas på femte plats i världen och ger tillbaka runt tio gånger insatsen om de spelar på belgiskt VM-guld.

Tunisien

Det finns många spelare i Tunisien som spelar i den franska ligan till vardags. Ett bra exempel är Wahbi Khazri, som kan sägas vara den mest inflytelserika spelaren. Han spelar normalt i Rennes. Tunisien kvalade till VM genom att slå Mauretanien i ett dubbelmöte. Det var i det Afrikanska kvalet. Mot stjärnspäckade England och Belgien kommer det nordafrikanska landet få det svårt. Tunisien rankas på 28:e plats i världen och ger tillbaks över 1 000 gånger insatsen vid VM-guld, hos många spelbolag.

Panama

Panama kvalade till VM från det amerikanska kvalet genom att göra ett omdiskuterat mål när de mötte Costa Rica. Det betyder att nationen är redo att beträda de gröna VM-gräset för första gången någonsin. De rankas först på 56:e plats och är en sann outsider i detta mästerskap. Det märks hos spelbolagen, som ger tillbaka över 2 500 gånger insatsen om VM:s nykomling lyckas knipa den åtråvärda bucklan.