Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp F Odds VM 2018

Sverige får ursäkta, Tyskland är det stora dragplåstret i Grupp F Odds VM 2018 internationellt sett. Löws landslag är rankat som nummer ett i världen och deras urstarka trupp spelar för VM-guld. Toni Kroos är en i raden av spelare i VM som normalt hör hemma i Real Madrid. Han skapar tillsammans med Arsenals Mezut Özil ett mittfält i absoluta världsklass. Övriga lag är Sverige, Mexiko och Sydkorea.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Janne Andersson har höjt hoppet i Sverige efter ett imponerande VM-kval av den unga truppen. Forsberg, Berg, Guidetti och Co har efter det haft det kämpigt att få till spelet, vilket två mållösa matcher innan VM skvallrar om. Öppningsmatchen mot Sydkorea blir en viktig match i den tuffa gruppen. Det blågula hoppet har tänds inför VM i Ryssland 2018.

Nyckelspelare i gruppen

  • Toni Kroos – Tyskland
  • Mezut Özil – Tyskland
  • Javier Hernandez – Mexiko
  • Emil Forsberg– Sverige
  • Marcus Berg – Sverige

Tyskland spelar för guldet

Tyskland är rankat till nummer ett i världen. Joachim Löws trupp har pressen på sig. Men den fruktade tyska lagmaskinen levererar allt som oftast. Kroos och Özil har kvalitativ hjälp oavsett var på planen du letar. Sami Khedira Thomas Müller och Manuel Neuer i mål är några bra exempel.

I Sverige är internationellt sett den största nyheten att Zlatan saknas i uppställningen. Nu är det istället den nya generationens svenskar som kommer få kämpa om det åtråvärda guldet. Berg, Forsberg och Toivonen skapar farligheterna på toppen, men spetskompetens även i John Guidetti. Det finns en anledning att det svenska hoppet äntligen har tänts, efter 12 års väntan.

Tyskland

Tyskland spelade urstarkt i VM-kvalet och är en av favoriterna till att ta guldet. De flesta spelbolag ger bara tillbaka runt nio gånger insatsen. De utklassade motståndet i sin kvalgrupp och är med rätta en av guldfavoriterna. Laget ger nio gånger insatsen som VM-s mästare och är rankat först hos FIFA.

Sverige

Janne Andersson har fört ett ungt svenskt lag till det första världsmästerskapet på över tio år. Utan Ibrahimovic, som har avslutat sitt samarbete med landslaget efter sin flytt till LA Galaxy. Nu får istället Toivonen, Berg och Guidetti chans på speltid i VM. Sverige kvalade in till VM efter ett starkt kval där man uppseendeväckande slog Italien i playoff, vilket gjorde att nationen missade sitt första mästerskap i mannaminne. Spelar du på svenskt VM-guld får du runt 100 gånger insatsen tillbaka. Trots ganska mediokra prestationer i uppvärmningen inför VM finns förhoppning om att det unga lagbygget kan överraska stort.

Mexiko

Mexiko skall inte underskattas. Laget var klara för spel redan tre omgångar innan spelet i VM-kvalet var avslutat. Inför VM spelade de lika mot Belgien, som har ett av världens allra skickligaste lag. De spelade även en match mot Lewandowskis Polen, där de stod som segrare. De är rankade på plats 14 i världen av FIFA och blir en tuff motståndare för det blågula laget. Spelar du på Mexiko som världsmästare får du tillbaka runt 40 gånger din insats hos många spelbolag.

Sydkorea

Sydkorea har ett ganska bra lag även om de ses som gruppen outsider. De är dock Asiens mest rutinerad lag och ställer upp i VM för 10 gången i Ryssland. 2002 kom de hela vägen till semi-final, även om det skulle förvåna om de nådde liknande framgångar även detta mästerskap. Spelar du på Sydkoreansk VM-vinst får du tillbaka över 700 gånger pengarna. De är rankade på plats 59 i världen av FIFA.