Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp E Odds VM 2018

Brasilien föll igenom när VM gick på deras hemmaplan. Detta VM är de storfavoriter till att knipa den åtråvärda bucklan. Med Neymar, Marcelo och Jesus som presterar väl på topp finns det god anledning till det. Detta VM har de även en stabil backlinje som skänker trygghet för laget.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Kampen om andraplatsen är intressant i denna gruppen. Serbien har ett lag som är fyllt av individuella kvaliteter men som sällan presterar på topp när det behövs som mest. Detta VM har serberna ett stabilt lag med skickliga spelare som Ivanovic och Matic, som visat sig vara effektiva i VM-kvalet. Räkna inte ut Serbien i detta gruppspel.

Nyckelspelare i gruppen

  • Neymar da Silva Santos Júnior – Brasilien
  • Marcelo Viera– Brasilien
  • Nemanja Matic – Serbien
  • Keylor Navas – Costa Rica
  • Xherdan Shaqiri – Schweiz

Imponerande uppställning av Brasilien

Neymar Jr spelar i Paris Saint-Germain till vardags. Tillsammans med Marcelo Viera från Real Madrid bildar supertalangen turneringens giftigaste anfall. Med uppbackning från Jesus, Paulinho och Coutinho kan de mycket väl gå hela vägen, säger vårt VM-tips 2018. Håll ett extra öga på Jesus, som stänkte in sju fullträffar i Brasiliens Vm-kval, han kan mycket väl bli en avgörande faktor för framgången i Ryssland.

Övriga lag i gruppen är alla tänkbara kandidater till andraplatsen, förutsatt att Brasilien levererar som förväntat. Serbien har ett starkt lag, precis som Costa Rica. Schweiz har ett relativt anonymt lag som dock fick lagspelet att fungera utmärkt i VM-kvalet. Matic för Serbien spelar normalt i Manchester United och är en spelare som kan skapa farligheter på egen hand.

Keylor Navas för Costa Rica är ytterligare en spelare i detta VM som hör hemma i Real Madrid. Målvakten har haft en bra säsong och skall hans Costa Rica lyckas i detta VM behöver han spela på toppen av sin förmåga. Han är oavsett en säker punkt längst bak i laget, som kan öppna upp för möjligheter framåt.

Brasilien

Neymar och Marcelo håller i taktpinnen i detta mästerskap, där Brasilien är de största guldfavoriterna. De misslyckades när de stod värd för turneringen 2014. Detta VM är de klara favoriter och förväntningarna hemifrån är skyhög, på laget som rankas på andra plats i världen. Brasilien är ett av världens allra mest rutinerade landslag, med 20 stycken mästerskap under bältet och fem stycken VM-guld. Spelar du på Brasilien som VM:s segrare får du tillbaka runt fem gånger din insats.

Serbien

Serbien har ett kraftfullt landslag man inte skall underskatta. Med Nemanja Matić som håller i taktpinnen kan det talangfulla laget absolut vara en kandidat för andraplatsen i gruppen. Tillsammans med Sergej Milinković-Savić som normalt spelar i Lazio i Serie A bildar han ett mittfält i världsklass. De vann sin VM-kvalgrupp och är rankade på 37:e plats i världen. Spel på Serbien som VM:s segrare ger tillbaka runt 100 gånger insatsen.

Costa Rica

Mest namnkunnig i Costa Ricas landslag är Keylor Navas, som normalt vaktar buren i Real Madrid. Det är femte gången som landet ställer upp i VM. Sista mästerskapet de deltog i nådde de ända till kvartsfinal, där de fick respass av Holland. Landet rankas på tjugosjätte plats i världen av FIFA. Håll utkik efter Joel Campbell på topp, som normalt spelar i Real Betis i den spanska ligan. Bryan Oveido i backlinjen spelar för Sunderland i Premier League. Skulle Costa Rica vinna VM får du tillbaka över 700 gånger det satsade beloppet.

Schweiz

Ett bekant namn för fotbollsfans är tränaren Vladimir Petkovic, som är en före detta fotbollsspelare från Bosnien-Kroatien. Han skall leda Schweiz till framgångar i VM i Ryssland. Laget hade stabila insatser i VM-kvalet, där den enda förlusten kom mot Portugal på bortaplan. Granit Xhaka är en nyckelspelare för Schweiz, som blev utsedd till årets spelar i sitt hemland. De rankas på åttonde plats av FIFA och ger mellan åttio och hundra gånger insatsen tillbaks vi VM-guld, av de flesta spelbolag.