Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp D Odds VM 2018

Argentina är överlag sedd som gruppen stora favorit. I Grupp D Odds VM 2018 är laget storfavoriter, spel på laget som VM:s segrare ger runt 12 gånger insatsen tillbaka. De tre lag därbakom är kvalitativa fotbollsnationer som kommer ha en hård kamp framför sig för att knipa den åtråvärda andraplatsen. Nigera, Kroatien och Island är övriga lag som kommer drabba samman i grupp D i VM 2018.

SPELA MED UPP TILL 1000 KR BONUS

Det här är troligen Lionel Messis sista mästerskap i det Argentinska landslaget. Det betyder att det är hans sista chans att nå en liknande status i hemlandet som Diego Maradona, vilket kräver en insats utöver det vanliga av en av världens bästa fotbollsspelare.

Nyckelspelare i gruppen

  • Lionel Messi – Argentina
  • Paolo Dybala – Argentina
  • Gylfi Sigurdsson – Island
  • Luka Modric – Kroatien
  • Mateo Kovacic – Kroatien
  • Victor Moses – Nigeria

Argentina har världsspelare på alla positioner

Det är inte bara Lionel Messi som tillför kvalitet i Argentinas landslag. Gonzalo Higuain och Paolo Dybala är två andra namnkunniga spelare som tillsammans bildar ett fruktat anfallvapen. Men det saknas inte talang i de andra lagen heller. Lukas Modric för Kroatien spelar normalt i Real Madrid, precis som hans klubb- och landslagskompis Kovatic.

Victor Moses spelar för brittiska Chelsea. Hans Nigeria är en stark trupp där han kommer få hjälp av Arsenals Alex Iwobi med att skapa farligheter framåt. Andra spelare i laget finns bland annat i CSKA Moskva och Brighton. Får de spelet att fungera har de en bra chans att skapa rubriker under detta VM, något hemmafansen tror på alla starkare.

Den isländska truppen är den på pappret svagaste, men Sigurdsson sticker ut, han hör hemma i Everton i Premier League. Albert Gudmundsson spelar för PSV till vardags och behöver stå för en prestation på maximal förmåga för att laget skall lyckas i dödens grupp.

Argentina

Messi, Higuain och Dybala skapar ett av VM:s allra talangfullaste anfall. De rankas på fjärde plats i världen och ger tillbaka runt 12 gånger pengarna hos de flesta spelbolag. Får de spelet att släppa finns det få som kan matcha snabbheten och spelskickligheten hos Argentina. Laget spelade VM-final i Brasilien, där de fick vika sig mot ett för dagen för starkt Tyskland. Kvalet avgjordes först den sista omgången, då fixstjärnan Messi blixtrade till och skapade tre mål mer eller mindre på egen hand mot Ecuador.

Kroatien

Island slog något förvånande Kroatien i deras VM-kvalgrupp, trots ett stort favoritskap för Kroatien. Landet rankas på 17 plats i världen av FIFA och ger runt 29 gånger pengarna tillbaka vid VM-guld. Efter ytterligare tvivelaktiga resultat mot Turkiet och Finland fick förbundet nog och bytte ut dåvarande tränare Ante Cacic. Nuvarande tränaren Dalic fick skutan på rätt köl och laget har spelat stabilt under slutet av kvalet samt playoff, där de slog ut Grekland på väg mot VM. Modric och Kovacic som bägge spelar i Real Madrid är viktiga delar för Kroatiens landslag, även om det finns andra namnkunniga spelare som skapar ett allsidigt lag.

Nigeria

Landet spelar sitt första VM på 16 år. Sist mötte de Sverige i åttondelsfinalen, en match de vann med 2 – 1 och krossade det blågula VM-hoppet. De rankas för nuvarande på 50:e plats i världen av FIFA. Gernot Rohr heter tränaren och kommer från Tyskland. Hans ”Super Eagles” leds av Victor Moses på plan, som spelar i den europeiska toppklubben Chelsea till vardags. Spelar du på en Nigeriansk vinst av VM får du tillbaka över 500 gånger insatsen.

Island

Lars Lagerbäck skapade många svenska blickar på det isländska landslaget, främst med sin fina insats under EM 2016. Nu är det nya tränaren Heimir Hallgrímsson som ansvarar för insatsen under VM i Ryssland 2018. Det är det första mästerskapet någonsin som Island kvalat in till. Det är en bra bedrift med en befolkning på under en halv miljon. Gylfi Sigurdsson är den i särklass största stjärnan i laget. Han spelar i Everton i Premier League, där han har en stark status. Island rankas något förvånande på plats 22 i världen, mycket tack vare det starka arbetet i VM-kvalet och föregående EM. Spelar du på ett isländskt VM-guld får du tillbaka attraktiva 250 gånger pengarna på många spelbolag.