Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp C Odds VM 2018

Frankrike har haft bra insatser under 2000-talet i internationella turneringar. Grupp C Odds VM 2018 ser Frankrike som extrema favoriter till gruppseger. Sista VM blev de utslagna i gruppspelet, vilket krossade lagets VM-drömmar. Danmark, Peru och Australien är övriga medlemmar i gruppen. Spelar du på franskt guld i VM får du tillbaka lite över åtta gånger insatsen.

Frankrike leds av den rutinerade tränaren Didier Dechamps. Laget har många spelare från den franska och spanska ligan. Griezmann blir en viktig kugge för framgång. Danmark ses som en trolig tvåa i gruppen, med Peru och Australien som underdogs.

100% BONUS UPP TILL 1000 kr HOS EXCLUSIVEBET!

Nyckelspelare i gruppen

  1. Antoine Griezmann – Frankrike
  2. Christian Erikssen – Danmark
  3. Paul Pogba – Franrike
  4. Aaron Mooy – Australien
  5. Jefferson Farfán – Peru

Frankrikes lag är fullt av stjärnor

Antoine Griezmann från Atletico Madrid är en farlig mittfältare med anfallskunskaper. Tillsammans med Manchester Uniteds Paul Pogba skapar paret ett mittfält och anfall i absoluta världsklass. Övriga franska spelare kommer också från namnkunniga klubbar, med flera hemhörande i FC Barcelona, Atletico Madrid och PSG.

Christian Eriksen var med i VM redan 2010. Då var han turneringens yngsta spelare. Nu skall stjärnan från Tottenham Hotspurs leda sitt rödvita lag till internationell framgång. Laget rankas på 12:e plats i världen, vilket är klart godkänt. Dolberg från Ajax är ett möjligt utropstecken i anfallet. Tillsammans med rutinerade Jorgensen från Feyenoord kan laget mycket väl hota mer namnkunniga motståndare.

För europeiska fotbollsfans är Aaron Mooy en av få namnkunniga spelare i det Australiensiska landslaget. Han spelar i Huddersfield Town i Premier League. Mathew Leckie har också erfarenhet av Europeisk fotboll. Utöver det förutspår de flesta att laget får det svårt att ta sig vidare från den här gruppen.

Samma bedömning får Peru, trots att de kvalade till VM från erkänt tuffa Sydamerika. Det sågs dock som en ganska stor överraskning. De kom på femte plats och slog Nya Zeeland i playoff. Laget är rankat på den elfte platsen i Fifas världsranking, vilket är något förvånande. Ricardo Gareca är tränare för Peru. Jefferson Farfan spelar i Lokomotiv Moskva och är den namnkunnigaste spelaren i laget.

Franrike

I EM-finalen på hemmaplan föll Frankrike tungt mot Portugal. De övertygade inte nämnvärt i kvalet till VM, även om de vann sin grupp. Laget är sprängfyllt med världsstjärnor från Europas allra bästa lag. De har spelat fjorton stycken VM, varav de vunnit ett. Det var också på hemmaplan, där de av tradition presterar otroligt starkt. De rankas på nionde plats i världen av FIFA. Skulle du spela på Frankrike som segrare av detta VM får du tillbaks runt åtta gånger din insats av de flesta spelbolag.

Danmark

Det är Christian Eriksen som är Danmarks stora stjärna. Han spelar normalt i Premier League och kommer från en stark säsong med sitt Tottenham. Precis som det blågula laget gick Danmark vidare till VM efter playoff, där de slog ut Irland. Första mötet i playoff slutade oavgjort. Andra matchen blixtrade Eriksen till och nätade tre av lagets fem fullträffar. Danmark rankas precis efter Peru av FIFA, på tolfte plats. Spelar du på danskt VM-guld får du tillbaka runt 80 gånger insatsen hos spelbolag. Vårt grannland har spelat fyra stycken VM innan VM i Ryssland 2018.

Peru

Peru hamnade på femte plats i det Sydamerikanska kvalet. De rankas en position före Danmark och har spelat lika många VM som deras gruppkonkurrent. Deras bästa spelare har varit Edison Flores hittills i VM-kvalet, som stod för fem stycken baljor. Hos spelbolag får du tillbaks 251 gånger din insats vid ett peruanskt VM-guld. Tränaren heter Ricardo Gareca och kommer från Argentina. Han har vunnit tre stycken ligatitlar i Argentina som tränare, samt en i Peru. Hans kunskap blir en viktig faktor för laget i VM.

Australien

Australien har enligt spelbolag extremt små chanser att nå hela vägen i VM Ryssland 2018. Spelar du på guld får du tillbaka över 500 gånger insatsen vid positivt utfall. Aaron Mooy är en av få spelare som har erfarenhet av fotboll på den allra högsta nivån. Han spelar i det ganska nya Premier League laget Huddersfield Town. Australien är rankade på 39 plats på FIFAS världsranking. De har spelat fyra VM, precis lika många som både Peru och Danmark.