Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp B Odds VM 2018

Utvärderingen av Grupp B Odds VM 2018 gör klart att Spanien är en av de största favoriterna till gruppseger i turneringen. De kommer ställa upp mot Portugal, Marocko och Iran i VM:s inledande fas. Marocko och Iran ses som stora underdogs, där Ghoddos från Östersund är en av få namnkunniga spelare för det svenska folket.

100% BONUS UPP TILL 1000 kr HOS EXCLUSIVEBET!

Spanien leds av Julen Lopetegui som innehåller tränarrollen i det stjärnspäckade spanska laget. Lagkapten är Sergio Ramos som normalt spelar i Real Madrid. Spel på Spanien som världsmästare ger 5.5 gånger pengarna. Bara spel på Brasiliens landslag ger mindre värde på utbetalningen. Portugal ger 21 gånger pengarna som världsmästare, mycket tack vara Cristiano Ronaldo, som blev utsedd till årets bästa spelare i fjol.

Nyckelspelare i gruppen

  • Sergio Ramos – Spanien
  • Cristiano Ronaldo – Portugal
  • Saman Ghoddos – Iran
  • Francisco Román Alarcón Suárez – Spainen
  • Hakim Ziyech – Marocko

Spanien stora guldfavoriter i VM Ryssland 2018

Det är Sergio Ramos som har kaptensbindeln i det Spanska landslaget. Han är inte den största stjärnan just nu, trots att han är en av världens allra bästa försvarare och mångårig medlem av det rödgula landslaget. Den titel går istället till Francisco Román Alarcón Suárez, även kallad Isco. Han är Spaniens fixstjärna just nu. Hans arbete på mittfältet syns normalt även det i Real Madrid.

Portugal har världens allra bästa spelare just nu. Cristiano Ronaldo skapar farligheter på egen hand i Real Madrid. Nu ställs han mot sina lagkamrater i det första mötet i gruppen, som blir en tidig gruppfinal.

Tillsammans med extremt namnkunniga spelare i gruppen måste Saman Ghoddos, som till vardags spelar i Östersund, ses som en underdog i sammanhanget. Han deltar i VM för det Iranska landslaget. Han tillkom sent i kvalet men stod för bra insatser och det kan vara viktigt för Iran att han kommer in bra i turneringen direkt.

Ziyech på toppen i Marockos landslag är en kvalitetsspelare som mycket väl kan smälla till i VM. Han hör hemma i Ajax, där han haft en bra säsong. Kan han få till spelet med lagkamrater från många andra europeiska klubbar kan det mycket väl bli tal om en överraskning. För avancemang krävs dock att laget hamnar före antingen Spanien eller Portugal, vilket inte görs enkelt.

Spanien

Spanien är en av de största favoriterna till VM-guldet 2018. Laget rankas som nummer sex i världen på FIFAS ranking. Julen Lopetegui är tränaren av det stjärnspäckade landslaget. Trots sin kvalitet har de enbart vunnit VM en gång innan. Det var 2010. Förra VM åkte de ut efter en direkt dålig insats. Under 2010-talet har det spanska laget hunnit med att vinna EM två gånger. Spelar du på en av favoriterna på förhand får du tillbaka 5.5 gånger insatsen.

Portugal

Portugals chanser i detta VM stavas Cristiano Ronaldo. Skall det portugisiska landslaget ha en chans behöver superspelaren stå för en mycket stark insats. Landet rankas på tredje plats i världsrankingen. Spelbolagen undervärderar inte spelaren, varför de ger tillbaks rimliga 21 gånger insatsen för laget som VM:s segrare. Portugal vann EM 2016 och har siktet högt inställt i VM. Tränaren Fernando Santos är firad i hemlandet och hans mannar kan mycket på sina bästa dagar.

Iran

Det är fjärde gången som Iran kvalat in till VM. De har fortfarande bara en seger, som de tog mot USA under VM 1998. Bästa spelare anses Sardar Azmoun vara, som spelar i ryska Rubin Kazan. Han hade en bra säsong i laget och kan vara en nyckel till framgång. Skulle Iran ta VM:guld får du tillbaka över 500 gånger pengarna. För svenska fotbollsfantaster är insatsen från Saman Ghoddos extra intressant, eftersom han hör hemma i Östersund. Han tillkom i truppen sent i kvalet men gjorde starka prestationer och är en okänd faktor för lagets framgångar i VM.

Marocko

Det är Medhi Benatia i backlinjen som är den skickligaste spelaren i laget. Han spelar på samma position i Juventus i Italienska Serie A. Ziyech på toppen är en annan spelare av klass som behöver spela på toppen av sin förmåga om det här laget skall ha en chans. Skulle de klara av bragden att vinna VM får du tillbaka en bra bit över 500 gånger insatsen. Det är nordafrikanernas första deltagande i VM sedan 1998. Mycket tack vara den inhyrda tränaren Herve Renard, som bland annat var förde Elfenbenskusten till framgång på det internationella planet några år bakåt i tiden.