Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Grupp A Odds VM 2018

A-gruppen innehåller alltid värdnationen för VM. Utöver Ryssland finns Egypten, Saudiarabien och Uruguay i Grupp A. Lottningen sågs som en stor vinst i Ryssland. Uruguay med Suárez och Cavani i spetsen skall dock verkligen inte underskattas. Värdnationen lär spela med förhöjd självsäkerhet med den intensiva publiken som elfte spelare.

100% BONUS UPP TILL 1000 kr HOS EXCLUSIVEBET!

Det är Uruguay som är favoriter till gruppseger, en marknad som ger 1.20 gånger pengarna. Laget är tätt följt av hemmanationen som har ett odds för gruppseger på 1.25. Egypten ger nära tre gånger pengarna. Det är Saudiarabien som är gruppens förväntade slagpåse, spel på landet för gruppseger ger hela elva gånger insatsen.

Spelare att hålla koll på i VM

Det är inget tvivel om att Saudiarabien förväntas hamna längst ner i tabellen i Grupp A. Håll dock ett öga på Al-Sahlawi som normalt spelar i Al Nassr. 30-åringen gjorde 16 mål när landet kvalade till VM och kan vara en fara för vilket lag som helst. Den äldsta spelaren i VM hittas i Grupp A. Egyptens målvakt El-Hadary är 45 år. Det innebär att han blir den äldsta spelaren någonsin i VM, om han får speltid.

Luis Suárez är gruppens allra största stjärna. Han hör hemma i FC Barcelona och är en världsklass-spelare. Han spelade bra i kvalet till VM och är en nyckel till framgång för det Sydamerikanska laget. Det är också Edinson Cavani, som till vardags spelar för franska PSG. Ryssland har få spelare som sticker ut, ett undantag är Denis Tjerysjev, som spelar på mittfältet i Villareal i Spanien.

Ryssland

Ryssland har som bekant inte behövt kvala till VM. Deras ranking i världen är 32. Rysslands träningsmatcher har visat på brister i lagmaskinen, vilket resulterade i ett snabbt uttåg ur Confederations Cup senaste sommaren. Tränaren heter Stanislav Cherchesov och han har pressen på sig. Under EM senast tog Ryssland bara en poäng. Laget har haft problem med generationsskifte och det är oklart hur de kommer prestera i VM på hemmaplan.

Uruguay

Uruguay gör sig redo för sitt tredje VM i rad. Landet rankas på plats 21 i världen. En stor del till den långsiktiga framgången för laget har varit den spektakulära tränaren Oscar Tabarez, som har en åtråvärd vinst i Copa America i bagaget. Han har varit en del av laget sedan 2006, extremt lång tid i sammanhanget. Hans kända smeknamn är ”El Maestro”. Se upp för Cavani och Suarez på toppen.

Saudiarabien

Världsrankingen landar laget på 63:e plats. De direktkvalade in i turneringen med sin andraplats i kvalgruppen. De låg precis bakom Japan och på samma poäng som Australien. För femte gången gör sig nu Saudiarabien redo för att spela VM. De är det lag som ger allra bäst betalt när det handlar om att pricka både gruppvinnare och VM–vinnare. Deras lag är extremt tunt. En ljuspunkt att hålla ögonen på är deras anfallare Mohammad Al Sahlawi, som stod för hela 16 fullträffar under kvalet.

Egypten

Egypten gör sig klara för sitt andra VM. De är rankade på 30:e plats i världen. De tog sig till VM med stor dramatik, när deras anfallsstjärna Salah räddade landet med ett straffmål på stopptid i den näst sista matchen. Det är första gången på nära trettio år som landet spelar i den finaste fotbollsturneringen i världen. De hade stor framgång i Afrikanska mästerskapet 2010, som de vann. Tränaren Hector Cuper är från Argentina och har bland annat vunnit CAF Coach of the year. Trots en ganska klen trupp kan de vara en fara för lagen i gruppen, speciellt om de blir underskattade.