Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Colombia – Japan Speltips

Under VM i Brasilien 2014 stod Colombia för en anmärkningsvärd insats, då de nådde hela vägen till kvartsfinal. Detta år är de inte blyga med att säga att de hoppas på en förbättring av det resultatet. Muriel som skapar farligheter framåt säger att deras målsättning är just det. Nu står Japan på tur, ett på förhand nederlagstippat lag. Muriel säger vidare att lagets plan är att spela sund fotboll enligt plan, för att inte underskatta något lag.

Japan har haft problem internet. Deras rutinerade tränare Halihodzic, som fört laget framåt sedan 2015 blev utbytt så sent som i april i år. En veteran i landslaget, Akira Nishino, fick istället ta över tränarrollen av det Japanska landslaget.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Japan skall trots de mediokra förväntningarna inte underskattas. Laget slog Paraguay med 4 – 2 och visade på bra kvaliteter framåt. Senast lagen möttes slutade det med en Colombiansk vinst med fyra mål mot ett Hasebe håller hoppet upp och säger att de har tre svåra motståndare som de trots allt har chans mot.

Colombias största stjärna är diskutabelt James Rodriguez. Han vann VM:s skytteliga i Brasilien och gjorde sex mål samt fyra assists under landets VM-kval. Han har en långvarig vad-skada som hindrar honom från spel. Normalt spelar han i Bayern Munchen och hade varit en viktig faktor för framgång i turneringen.

Nu får eventuellt Bacca chansen från start istället. Han spelar i spanska Sevilla till vardags och skapar en farlig anfallsduo tillsammans med Falcao från AS Monaco.

Falcao drömmer om VM 2018

I Brasilien var planen att Falcao skulle föra sitt lag till stora framgångar. En vad-skada tidigt det året gjorde dock att VM-spel uteblev för den besvikna anfallsstjärnan. Fyra år äldre är han nu redo att ställa upp på sin första VM-plan. Själv säger spelaren att han drömmer om sitt första VM.

Han hoppas att hans Colombia kan återskapa framgångarna efter förra VM, då de spelade kvartsfinal. Aguilar ansvarar för mittfältet i landslaget. Han säger att de måste spela smart för att bli framgångsrika i VM.