Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Brasilien – Costa Rica Speltips

Det är Brasilien som är mästarnas mästare när det gäller fotbolls-VM. Nationen har fem stycken VM-guld och är seriös toppkandidat för ytterligare ett när nu VM I Ryssland 2018 avverkas. Costa Rica är nästa motståndare för laget som uppfann samba-fotboll. Förbundskaptenen heter Tite och säger att de måste bli effektivare i avsluten, något de planerar perfekta i denna omgången.

Efter att Brasilien kryssade mot Schweiz fick landet svidande kritik både internationellt och på hemmaplan, trots att motståndarlaget ändå är rankade på plats nummer sex i världen. Det berodde enligt tränaren på stress och press, något de måste råda bot på mot Costa Rica, så att inte gulddrömmarna spricker redan nu. Costa Rica å sin sida förlorade sin premiär mot Serbien med ett mål mot noll. När Brasilien står på andra sidan planen höjs nivån på motståndet ytterligare och sannolikheten för ytterligare en förlust

En kvartett I absoluta världsklass

Brasilien blir bättre ju längre matchen lider. Deras snabba passningsspel med extremt spelskickliga spelare på topp nöter ut motståndare. Normalt brukar Tite spela strukturerat och är känd för sin organisationsförmåga. I genrepet inför VM slog Brasilien ett kvalitativt Österrike med tre mål. Då lät han laget spela så kreativt som de kan, vilket hjälpte till att slita ut spelarna i motståndarlaget. Brasilien är bäst i andra halvlek av exakt samma orsak.

I VM blir de fyra spelskickliga spelarna Neymar, Willian, Jesus och Couthinho viktiga delar om Brasilien skall nå så långt som många förespår att de kommer göra. För den farliga kvartetten spelet att flyta kan det mycket möjligt bli ytterligare ädla valörer i VM i Ryssland 2018.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!