Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa spelbolag för VM 2018

En av världens allra största sporthändelser går inte obemärkt förbi i spelbolagens värld. För att veta vilket som är bästa spelbolag under VM 2018 behöver man granska de olika företagen. De absolut flesta hårdsatsar inför turneringen, då hela världens blickar riktar sig mot matcherna i Ryssland. Det gör att det finns stora fördelar för dig som spelare att dra nytta av.

För att bli framgångsrik på spel online är det viktigt att få bästa möjliga odds, men det är inte det enda som spelar roll. Det är viktigt att granska utbud, avgifter och erbjudanden hos spelbolag för att maximera dina möjligheter under världens största fotbollsfest.

Våra rekommenderade spelbolag

  1. Betfair – Läs recension
  2. Unibet – Läs recension
  3. Betsafe – Läs recension
  4. Redbet – Läs recension

Mycket specialkampanjer under VM i Ryssland

Det gäller alltid att vara noggrann i ditt val av spelbolag, för att bli framgångsrik på spel online. Under VM storsatsar de allra flesta företag, varför det finns stora fördelar för dig som spelare att tjäna. Våra rekommenderade casinon har odds i världsklass. De erbjuder även alla specialspel under fotbolls-VM med förhöjda odds på utvalda matcher. Det är ett bra sätt att maximera dina vinster.

En annan möjlighet som spelbolagen allt som oftast erbjuder är en avdelning med live odds. Att de har en bra avdelning för live-betting med intressanta marknader är en bra egenskap att leta efter hos nya spelbolag. Tänk på att du inte behöver begränsa dig till enbart en online bookmaker. Det går utmärkt att ha konton på flera platser för att optimera dina chanser och exempelvis få bästa odds på olika spelbara alternativ.

Unibet

Unibet har en av världens allra största spelbok. Under VM storsatsar det klassiska spelbolaget med kampanjer som ger förhöjda odds, insättningsbonusar och andra fördelar, för både nya och existerande medlemmar. De var bland annat först med att erbjuda live-streaming av sina matcher till sina medlemmar, även om det inte inkluderar VM i Ryssland 2018. För matcher i gruppspelet finns det runt 500 spelbara alternativ på varje match.

Betfair

Betfair är ett massivt spelbolag som var allra först med att skapa en spelbörs, där medlemmar kan lägga och acceptera vad från varandra. Under VM har de ett av de allra största utbuden av spelbara marknader. På matcher i gruppspelet finns det exempelvis många hundra marknader att ta del av på varje match. Kombinerat med exklusiva erbjudanden under VM, som förhöjda odds på vissa marknader finns det mycket att vinna på att använda Betfair som primärt spelbolag under fotbolls-VM.

Förhöjda odds och bonus hos Betfair!

Betsafe

Betsafe är ett av världens allra största spelbolag. De har licens för spel online från Malta och storsatsar under VM, med massvis av marknader med förhöjda odds, samt kampanjer som riktar sig mot fotbolls-VM. De ger dubbelt upp på den första insättningen upp till 2 000 kronor. Totalt erbjuder de i skrivande stund över 3 500 marknader på kommande matcher. Det är en bra siffra som står sig väl i jämförelse med konkurrenter.

SPELA PÅ VM HOS BETSAFE 500 KR RISKFRITT!

Redbet

Redbet är ett spelbolag som varit med ett tag. De har flera specialkampanjer under VM. Bland annat kan du vinna en match till premier League om du spelar på VM:s matcher hos spelbolaget. De har bra avdelningar med fasta odds samt live-odds, som erbjuder stora valmöjligheter för spelare. Varje match i grupp-spelet har flera hundra marknader att spela på. När turneringen når sin avslutning ökar den siffran avsevärt.

400 kr gratisspel hos Redbet!