Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa målskytt odds – vem gör flest mål i VM 2018?

VM är äntligen här. Spelbolagen har fullt upp att sätta odds på alla tänkbara marknader. En av de intressantaste är vem som gör flest mål i VM 2018. Listan toppas av välbekanta namn. Messi, Neymar och Ronaldo finns överst hos de flesta spelbolag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Messi på förstaplats har ett odds som ligger runt 10 gånger pengarna hos de flesta spelbolag. Svenska Unibet ger exempelvis den summan. Neymar från Brasilien, Portugals Cristiano Ronaldo och Frankrikes anfallsstjärna Griezmann har ett odds som ligger mellan 11 – 13 gånger insatsen.

Det finns ingen svensk spelare som ligger nära toppen i den här listan. Bästa chans för en svensk att vinna skytteligan i VM har enligt spelbolagen Marcus Berg. Han ger 151 gånger insatsen vid vinst av skytteligan. Emil Forsberg ger runt 200 gånger pengarna hos de flesta spelbolag. Därefter kommer Ola Toivonen som ger 500 gånger insatsen.

Det var James Rodríguez från Colombia som blev skyttekung förra VM. Hans nation kvalade inte in till turneringen denna gången. Dessförinnan vann tyska spelare skytteligan två turneringar i rad. Förra vinnaren Thomas Muller spelar i Ryssland och ger mellan 20 -30 gånger pengarna vid vinst av skytteligan.

En samling legendarer bland föregående vinnare

Det är alltid spännande att spekulera i vem som blir bästa målskytt i VM. Föregående vinnare inkluderar spelare som Gary Liniker, Davor Šuker och Brasiliens Ronaldo. Det är en gedigen skara spelare som väcker respekt.
Lionel Messi har bäst chans att ta hem den åtråvärda titeln: VM:s skyttekung, enligt de flesta spelbolag. Hans Argentina gjorde ett starkt kval och även om de inte är största favoriter till guldet är de tveklöst med i diskussionen. Detsamma kan sägas om Portugal, där Ronaldo är den starkast lysande stjärnan. Här nedan följer en snabblista med de 10 spelare som har bäst chans att vinna enligt spelbolagen.

Topp 10 att vinna VM:s skytteliga:

1. Lionel Messi – Odds 10
2. Neymar da Silva Santos Júnior – Odds 11
3. Antoine Griezmann – Odds 13
4. Cristiano Ronaldo – Odds 14
5. Harry Kane – Odds 15
6. Timo Werner – Odds 15
7. Gabriel Jesus – Odds 17
8. Romelo Lukaku – Odds 17
9. Edinson Cavavi – Odds 26
10. Luis Suarez – Odds 26

Bäste målskytt odds – mest lukrativa spelbolag

Listan är en sammanställning från många olika spelbolag. Under VM finns det många aktörer som specialsatsar inför en av de största sporthändelserna i världen. Det innebär många chanser på marknader med förhöjda odds, samt att de pressar priserna för att driva trafik till sin sajt.

En svensk aktör som ligger i framkant i de flesta listor är Unibet, som även erbjuder massvis av matcher med livestream. De ger nya spelare en fördelaktig bonus, som ger extrachanser att gå med vinst, vilket höjer deras betyg.

Betfair är ett av världens största spelbolag. De var först med att skapa en spelbörs där medlemmar kan lägga och acceptera satsningar från andra medlemmar. De har bra odds överlag, på grund utav det.

Högrisk eller lågrisk

Som svensk hade man gärna sett att vi hade en spelare som var högre upp i den förväntade skytteligan än vi har. Klappar hjärtat extra för det blågula laget finns det dock mycket att tjäna på att satsa en slant på våra inhemska stjärnor. De är inte med i toppen av några oddslistor vilket gör att en skräll från det svenska laget betalar sig otroligt väl. Satser du 100 kronor på Marcus Berg som vinnare får du tillbaks runt 15 000 kronor hos de flesta spelbolag.

Jämför det med en stasning på Messi med samma summa. Det spelet ger 1 000 kronor vid positivt utfall. Här på VM-guide.se listar vill all information du behöver för att bli en vinnare under årets VM i Ryssland. Det blågula hjärtat klappar för vårt lag, men det finns många lukrativa spel att göra när världens största fotbollsfest snart drar igång!