Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Alla VM-trupper presenterade – vem spelar i Ryssland?

Det finns få aktiva stjärnor som missar VM i Ryssland, som verkar bli en av de mest stjärnspäckade turneringarna på länge. Från svenska ögon sett är givetvis Zlatan saknad, även om hans medverkan i landslaget officiellt slutade innan VM-kvalet drog igång.

Istället får vi fokusera oss på Ronaldo, Messi, Neymar, Modric, Salah och Kane denna turneringen. Men de är långt ifrån ensamma. Många av stjärnorna i Real Madrid, Barcelona, Manchester United och Bayern München finns med i någon av landens trupper. Vem som blir största skillnaden för sitt landslag återstår att se, även om Cristiano Ronaldo från Portugal verkar vara i storform.

De största stjärnorna i Ryssland 2018

  • Lionel Messi – Argentina
  • Cristiano Ronaldo – Portugal
  • Neymar JR – Brasilien
  • Marcelo Vielah – Egypten
  • Luka Modric – Kroatien
  • Harry Kara – Brasilien
  • Mohamed Sane – England
  • Kevin De Bruyne – Belgien

500 KR RISKFRITT SPEL UNDER VM!

Världsstjärnor på kollisionskurs

VM har en förmåga att lyfta fram det bästa hos redan talangfulla spelare. Turneringen har förevigat spelare som Pele, Maradona och Liniker i historieböckerna. Många spelare har framgångsrika karriärer i sina klubblag, men får aldrig njuta av framgång på det nationella planet, i form av ett VM-guld. För spelare som Neymar, Messi och Ronaldo hade ett VM-guld förevigat de i samma grupp som ovan nämnda legendarer.

Det är inte alltid den största stjärnan som står för de mest anmärkningsvärda prestationer. De lyfter dock ofta sina lag och skapar ett extremt intresse för turneringen, som bara ges var fjärde år. Vi vill lyfta fram de här spelarna som har målsättningen klar när VM nu dragit igång på allvar:

Lionel Messi

I Argentina är fotboll religion. Messi som normal spelar i FC Barcelona, har fortfarande inte samma legendariska ställning i hemlandet som hans föregångare Maradona. Diego, som han heter i förnamn, blev en frälsare för nationen med sina fina VM-insatser. Skulle du spela på att Messi vinner skytteligan får du tillbaka ungefär 40 gånger din insats. Messis Argentina är inte största favoriter till guldet, men tveklöst med i diskussionen. Han spelar på toppen av sin förmåga och dominerade i Europa föregående säsongen och blir en intressant spelare att följa allt eftersom VM utvecklar sig.

Cristiano Ronaldo

Ronaldo från Portugal ligger ihop med Messi på en helt annan nivå än övriga spelare i världen. Den portugisiska anfallaren har ett starkt skott och ett spelsinne som få andra. Han är största favorit att vinna VM:s skytteliga och ger knappt tre gånger pengarna tillbaka på den marknaden. Ronaldo spelar normalt i Real Madrid, som haft stora framgångar föregående säsong. I landslaget har han inte lika förstklassig hjälp, även om övriga Portugal också är kunniga fotbollsspelare.

Neymar JR

Neymar slog igenom som ung fotbollsspelare. Idag är han med sina 26 år en ärrad veteran i dessa sammanhang. Underbarnet från Brasilien hoppas kunna frälsa sitt land med ett sjätte VM-guld. Neymar ger runt 20 gånger pengarna om han vinner skytteligan. Ett frågetecken är att PSG-spelaren kämpat med att återhämta sig efter en fotskada tidigt i år. När VM startar skall han dock enligt alla rapporter vara hälsosam och redo för spel.

Kevin De Bruyne

Belgien har ett av världens mest spelskickliga lag och är på allvar med och kämpar om de finaste platserna i turneringen. De Bruyne är en stor anledning till det. Han spelar på mittfältet i Manchester City till vardags, där han har en viktig roll i laget. Han blir en nyckel om Belgien skall lyckas ta sig långt i VM i Ryssland 2018.