Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset VM Tips 22 Juni

Topptipset VM tips 22 Juni tar ställning till högintressanta VM-matcher. Sverige möter Tyskland i en match där de blågula har chans att ge guldfavoriterna Tyskland tidigt respass i turneringen. Sverige vann sin öppningsmatch mot Sydkorea, samtidigt som Tyskland förlorade sin match mot Mexiko med ett mål mot noll. En svårtippad match vi gärna vill tippa med hjärtat. Hjärnan säger dock att de blågula kommer få det svårt mot ett revanschsuget Tyskland.

Brasilien stod för en plattmatch när de gav bort två poäng mot Schweiz i deras första match i VM. Nu spelar laget mot Costa Rica, där klasskillnaden bör göra sig till känna tidigt. Det känns högst tvivelaktig att de guldjagande laget låter sig tappa poäng i två matcher i rad.

Störst skräll detta VM har nog trots allt Island stått för, när de kryssade mot Argentina. Nu möter de Nigeria, som föll i sin första match mot Kroatien. En match som känns svår att tippa och där formen för dagen kommer fälla avgörandet. Vi väljer att gardera vårt Topptipset förslag.

Belgien spelade ganska slappt när de vann mot Panama med tre mål mot noll. Detta mötet är det Tunisien som skall besegras. Ett på pappret något starkare motstånd än Panama, även om det inte kommer räcka till mot ett av världens mest spelskickliga lag.

Att Mexiko besegrade de stora guldfavoriterna Tyskland var ytterligare en stor överraskning. Deras spel såg otroligt bra ut och det är svårt att underskatta Mexikanerna efter den insatsen. Nu står Sydkorea för motståndet, i en match där centralamerikanerna inte skall ha problem att knipa med sig tre poäng.

Systemförslag för Topptipset

  1. Brasilien – Costa Rica 1
  2. Nigeria – Island 1X2
  3. Serbien – Schweiz X2
  4. Belgien – Tunisien 1X
  5. Sydkorea – Mexiko 2
  6. Tyskland – Sverige 1X
  7. Coritiba – Figueirense 1X2
  8. Sao Bento SP – Londrina 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!