Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset VM Speltips 20 Juni

Det är dags för ytterligare ett Topptipset VM speltips 20 Juni. Spanien, Portugal och Uruguay ställer upp mot lag som normalt inte skall klara av att rubba de kvalitativa lagen. De tre Vm-matcherna delar plats med fem stycken matcher i Division 1 och 2, där utgången känns mer oviss på förhand.

Portugal möter Marocko i den andra omgången av VM. Första mötet spelade de lika mot Spanien, då Ronaldo stod för en sällan skådad insats. Hans hattrick bärgade den viktiga poängen mot VM-s guldfavoriter. Marocko förlorade sin första match mot Iran med ett mål mot noll. Ettan känns självklar.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Det var ingen självklar vinst för Uruguay mot Egypten, som de dock tog hem med ett mål mot noll. De väntade till slutminuterna innan de fick in matchens enda mål. Laget hade tydliga svårigheter att få till effektiva målchanser. Men tre poäng fick de med sig till slut. Nu när Saudiarabien står på schemat kan man förvänta sig att matchbilden kommer se annorlunda ut, de är VM:s i särklass största underdog. Femmålsförlusten mot Ryssland i öppningsmatchen till VM talar sitt tydliga språk. Spik.

Spanien tappade ganska överraskande poäng mot Portugal, i en händelserik match som slutade 3 – 3. Portugal kan glädja sig åt att ha en övermänsklig Cristiano Ronaldo i sitt lag, som stod för ett hattrick mot ett av världens allra bästa landslag. Iran har ett bra försvar normalt sett. Klasskillnaderna på de här lagen kommer dock bli för stor. Iran har inte heller någon övermänsklig spelare som Ronaldo i sitt lag, som kan störa spanjorernas fotbollsfest.

VM:s matcher känns ganska klara på förhand. Annorlunda är det med mötena i svenska Division 1 och 2. Mjällby är fortfarande favoriter till serievinst. De möter Lunds BK, som spelat bättre fotboll på slutet. Karlskrona tar emot Torns IF på hemmaplan, en match som är svårtippad på förhand. Vi ger en svag fördel till hemmalaget, men väljer att gardera i Topptipset spelförslag.

Dagens Systemförslag VM Topptips

  1. Portugal – Marocko 1X
  2. Uruguay – Saudiarabien 1
  3. Iran – Spanien 2
  4. Karlskrona – Torns IF 1X2
  5. Lunds BK – Mjällby 2
  6. Karlberg – Lidingö 1X2
  7. AFK Linköping – Värmbol 1X2
  8. Nosaby IF – IFK Hässleholm X2