Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset VM 19 Juni Tips

Det finns tre matcher med i Topptipset VM 19 Juni Tips. Tre på förhand osäkra matcher håller spänningen vid liv för den VM-intresserade. Som utfyllnad finns det med flera matcher från Island.

Ryssland öppnade starkt med en femmålsvinst mot Saudiarabien, när de invigde VM på hemmaplan. Motståndet kan sägas vara tvivelaktigt, som bäst. Nu står Egypten på schemat, som stod för en bra insats mot Uruguay första matchen, som de släppte först i slutminuterna. Deras stora hopp Salah, som normalt spelar i Liverpool är tillbaks efter skada inför mötet med Ryssland,. En match som känns väldigt öppen och där formen för dagen kommer avgöra.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!

Två svårbedömde matcher från Grupp H finns med i vårt Topptipset förslag. Polen tar sig an Senegal och Colombia möter Japan. Bägge hemmalagen är favoriter till vinst, även om motståndarna kan hota på bra dagar.
I Superettan tar Varberg emot Helsingborg. Hemmalaget har haft en relativt tung inledning på säsongen, med sura poängtapp mot bland annat Halmstad senaste matchen. En träningsmatch finns med på Topptipset idag. Kalmar spelar mot Norrköping på Öland. Eftersom det är träningsmatch är utgången högst osäker.

Den isländska ligan bjuder på det klaraste strecket. Stjarnan i bra form skall inte ha problem att besegra besökande Vestmannaeyar.

Systemförslag VM Topptipset Tisdag

  1. Colombia – Japan 1X
  2. Polen – Senegal 1X2
  3. Ryssland – Egypten 1X2
  4. Varberg – Helsingborg 2
  5. Kalmar FF – IFK Norrköping 1X2
  6. Stjarnan – IBV Vestmannaeyjar 1
  7. Avaí – Guarani 1
  8. Ponte Preta – CSA AL 1X2