Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag Lördag 14 Juli

Allsvenska och Division 1 står på tur i vårt Topptipsförslag Lördag 14 Juli. Matcherna i den högsta svenska ligan är ovanligt intressanta, med mycket bra spelalternativ. Ta del av vår analys för chans till ökad framgång.

Dalkurd innebär en spik denna kupongen, trots att de ligger nästan sist i tabellen. De har visat en något bättre form de senaste omgångarna och kan vara på gång på riktigt. De vann mot Trelleborg i öppningsmatchen efter uppehållet, med tre mål mot noll. Nu är det samma lag som skall besegras, något vi tror de klarar utan större bekymmer. Spik.

Första matchen ut på kupongen idag är BP mot Sirius. Brommapojkarna har ett på pappret kunnigt lag, även om det inte synts på plan som förväntat. På hemmaplan är dock Stockholmslaget starka. Laget åkte på en kalldusch av Dalkurd i premiären och BP krigar fortfarande för att hålla sig kvar i serien. IK Sirius ligger dock allra sist i tabellen och där finns det inte mycket ljus att hitta. De radar upp förluster, ett bristande försvarsspel är en stor anledning. Brommapojkarna får med sig tre poäng.

Östersund har haft en skakig period med stora problem både på och utanför planen. Många ifrågasatte ÖFK innan matchen mot Hammarby. Tre poäng senare finns det inte många som vädrar sina frågetecken. Malmö FF kniper poäng lite här och var, men har inte varit så stabila som förväntat. Den här matchen är svårtippad, vi garderar, men ger utgångstipset till Östersund.

Topptipset Systemförslag

  1. Brommapojkarna – IK Sirius 1
  2. Dalkurd FF – Trelleborg 1
  3. Malmö FF – Östersunds FK 1X2
  4. IFK Göteborg – Örebro SK X2
  5. FK Karlskrona – Husqvarna 1
  6. Ljungskile – Mjällby 2
  7. Tvååkers IF – Oskarshamns AIK 1X2
  8. Karlslunds IF – Rynninge IK 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!