Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag Idag 5 oktober

Det börjar närma sig helg vilket syns på detta Topptipsförslag idag 5 oktober.Matcherna är ett hopplock från ligor runt om i Europa. Bästa spikarna hittar vi hos Östersund och Torino, som bägge har lämpliga uppgifter på hemmaplan.

Östersund inleder spelet med sin hemmamatch mot Dalkurd. Hemmalaget ligger under nedflyttningsstrecket med tre poäng vilket innebär att det finns hopp. Då måste tre poäng säkras i den här matchen. Med tanke på att den enda segern på de sex senaste matcherna kom mot bottenkollegan Trelleborg talar inte mycket för att den kommer nu. Östersund jagar spel Europa nästa år och då får Dalkurd stiga undan.¨

Brage är bortsopad från toppstriden i Superettan. De har fyra förluster i ryggen inför kommande match. Då har de bland annat mött HIF och Falkenberg, som är två av de bästa lagen i serien. Eskilstuna är inte heller lätt motstånd. De har inte förlorat än den här säsongen men lyckades inte näta mot svaga Värnamo senast, vilket oroar.

Inledningsvis har Brighton det tufft i Premier League. De har en vinst på sju försök. När Man City stod för motståndet hade de inget att sätta emot. West Ham spelar hyfsat nu och laget som sponsras av Betway skall inte underskattats. Har en del bortfall i truppen, men vi börjar ändå med tvåa.

Ett lag som inte svikit är Werder Bremen, som imponerat inledningsvis i Tyskland. De förlorade förvisso en match mot Stuttgart nyligen, men då hade de en man mindre under större delen av matchen. Vi hjar de som klara favoriter mot Wolfsburg.

Torino har inte bländat med sitt spel hittills. Men det skall beaktas att motståndet varit i tuffaste laget. De vann mot Chievo senast, efter ett sent ledningsmål. Frosinone är rent ut sagt svaga och vi nollar laget utan pardon.

System Idag för Topptipset 5/10

  1. Östersund – Dalkurd 1
  2. Brage – AFC Eskilstuna X2
  3. Brighton – West Ham 2
  4. Athletic Bilbao – Real Sociedad 1X
  5. Werder Bremen – Wolfsburg 1X
  6. Toulouse – Nice 1X2
  7. Torino-Frosinone 1
  8. Sönderjyske – Vejle 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!