Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag Fredag 6 April

Fotboll Topptipsförslag Fredag 6 April

Fredagens Topptipsförslag inleds med tre matcher som är allt annat än lätta att tippa. Kupongen har Svenska Spel valt att sparka igång med fotboll från spanska, belgiska och holländska ligor. Här blir det en del garderingar. Fredagens spikar återfinns i Tyskland och Frankrike, i matcherna som följer på dagens Topptips.

Werder känns idag lika formstarka som Bayern München. De har tagit hela 19 poäng på 8 senaste möten i ligan. De såg även riktigt bra ut mot Frankfurt senast. På Topptipset fredag är nu motståndet enklare. En rad Hannover spelare missar matchen, vilket gör att alla spelsidor har Werder som spikförslag.

I Frankrike har PSG nio raka vinster och stormar fram mot mästartiteln i Ligue 1 igen. Trots att Neymar saknas och att Saint Etienne är inte på något sätt ett dåligt lag, tippar vi PSG vinst som Topptipsförslag. Toppmötet i engelska Championship avslutar fredagens spelkupong. Walesiska Cardiff är i bättre form än Wolverhampton med 13 raka utan förlust. Även här tror vi på hemmalaget.

Expertens Topptips Förslag Fredag

Deportivo – Malaga         X

Jumbomöte i Spanien. Tabellläget ser hopplöst ut för både La Coruna och Malaga. Gästande laget befinner sig i en lite bättre form, men bortaspelet är uselt. En typisk kryssmatch inleder Topptipsförslag fredag.

Charleroi – Anderlecht                       1X2

Kupongen fortsätter med Belgien och här väljer vi en helgardering. Brugge blir svårt att nå, men andraplatsen är fullt möjlig för både Charleroi och Anderlecht. Svårt att skilja lagen åt.

Excelsior – Willem II                            1X2

När det återstår fem omgångar i ligan i Holland, har både Excelsior och Willem II inte mycket att spela för. Willem II har många skador, men det är inget nytt. Svårtippat och vårt förslag är att helgardera här med.

Hannover – Werder                2

Topptipsförslag innehåller få spikar. Här har vi en. Hannover har fem raka förluster och en handfull spelare hart varit sjuka i veckan. Bremen radar upp starka prestationer. Werder kammar hem tre poäng denna fredag.

Saint Etienne – PSG                             2

PSG har guldet som i en liten ask. Efter uppehållet ska det inte vara några problem med motivationen. Spiktvåa som speltips. Sajten som rekommenderas för spel på fransk fotboll är Interwetten. De är bra på odds på stora fotbollsligor överlag. Allt förutom engelsk fotboll, där brittiska spelbolag och oddsbörser är snäppet bättre.

Chateauroux – Ajaccio                1X2

Ajaccio har chansen till direktuppflyttning. Formen är stark. Chateauroux är svårslaget hemma, obesegrat i senaste elva matcherna. Helgardering på Topptips Fredag.

Lorient – Paris FC                               1

Lorient vill göra ett ryck från Paris FC i tabellen på fredagskvällen. Motståndet står för en stark defensiv, som är svår att få hål på. Vårt förslag är en hemmaseger, men gardering låter inte helt off.

Cardiff – Wolverhampton               1X

Två formstarka Championship klubbar som troligtvis spelar i Premier League nästa säsong. Cardiff har visat något stabilare form senaste månaden. Expertens förslag här är 1X.