Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 29 Maj

Flera olika typer av matcher samsas i vårt Topptipsförslag 29 Maj. Finslipning inför VM för Skottland och Peru, såväl som svenska matcher Superettan och Division 1 Södra.

Det går riktigt tungt för Husqvarna. De har gått bet sex gånger rad och när de möter Skövde hemma väntas ytterligare en förlust. Skövde har spelat riktigt bra det sista och knipit poäng de senaste tre mötena i serien. De kryssade mot starka lag och vann en hemmamatch mot Utsikten med hela 4 – 0. När Husqvarna kommer på besök blir det ytterligare en vinst. Det betyder spik i vårt Topptipset förslag. Etta.

Värnamo har inte spelat bra såhär långt i säsongen i Superettan. När nio omgångar har spelats ligger de allra sist i tabellen. De har släppt in 17 mål och bara skapat fem framåt. Det defensiva arbetet har visat sig vara den största svagheten, framåt fungerar spelet bitvis ganska väl. De släppte in fyra mål mot ÖIS. Falkenbergs FF kämpar i toppen av tabellen. Vinner de mot Värnamo tar de över serieledningen. En match av vikt som blir en klar spik. Topptipsförslag är en tvåa.

Inget lag som kvalar in till VM från Sydamerika skall underskattas. På femte i plats i tabellen slog Peru namnkunniga konkurrenter som Chile och Paraguay, som är vana att spela VM. De slog ut Nya Zeeland i playoff och är ett kvalitativt lag. Skottland har inte spelat bra och får stanna hemma under VM. Det här skall Peru klara av.

Topptipsförslag System Tisdag

  1. Varbergs BoIS – Degerfors IF 1X2
  2. IFK Värnamo – Falkenbergs FF X2
  3. Skövde AIK – Husqvarna 1
  4. Kongsvinger – Ullensaker/Kisa 1
  5. Londrina – Coritiba 1X2
  6. Sao Bento SP – Figueirense 1X
  7. Panama – Nordirland 1X2
  8. Peru – Skottland 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!