Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 25 Augusti

Det är dags för Topptipsförslag 25 Augusti vilket är en svårtippad kupong. Modiga spikar från England blir vår lösning när vi tippar ett system med 108 rader.

Det är dags för ännu ett tidigt Londonderby för Arsenal. Det första förlorade de mot Chelsea. Nu har Emery på tränarposition hård press att bärga säsongen först vinst mot West Ham, som är ett av tabellens förmodade bottenlag. Arsenal bör ses som stora favoriter men vi tar med krysset om det andra London-laget skräller, speciellt med tanke på pressen den nya tränaren har på sig.

En match där vi inte tar några chanser är drabbningen mellan Huddersfield och Cardiff. Hemmalaget har problem i truppen och börjat säsongen dåligt. Cardiff blev uppflyttade inför den här säsongen och det är troligt att de går en tuff säsong till mötes. I det här mötet har de en bra chans att knipa poäng.

Både Aston Villa och Leeds har börjat säsongen på ett bra sätt. De kan mycket väl bli topplag i Championship i år. För Aston Villa väntar Reading i detta mötet, som de bör ha alla möjligheter att klara av bekvämt. Leeds möter Norwich på bortaplan. Hemmafördel till trots, Norwich kommer inte ha något att sätta emot. Spik.

Topptipset System 25/8

  1. Arsenal – West Ham 1X
  2. Bournemouth – Everton 1X2
  3. Fulham – Burnley 1X
  4. Huddersfield – Cardiff 1X2
  5. Southampton – Leicester 1X
  6. Aston Villa – Reading 1
  7. Norwich – Leeds 2
  8. Swansea – Bristol C 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!