Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 24 Augusti Fredag

Vårt Topptipsförslag 24 Augusti fredag startar med en klar spik. Bayern Munchen gör sin första match i Bundesliga för säsongen. Tysklands suveräner möter Hoffenheim i en match där allt annat än vinst vore extremt förvånande.

Hoffenheim har hemmaövertag vilket betyder att matchen spelas på Allianz Arena. Förra året spelade de bra och även om de lyckades vinna över Bayern då är det inte troligt att den bragden upprepas. Nu har de även problem i truppen vilket gör uppgiften ännu svårare. Vi spikar tvåan.

Lyon har startat svalt i Ligue 1. En förlust mot Reims i den förra omgången väcker en hel del frågetecken. Nu verkar det som att både Fekir och Lopes är tillbaka, två viktiga spelare på viktiga positioner. Strasbourg har inte heller spelat bländande fotboll i inledningen av säsongen. De lyckades bara få med sig ett kryss mot St Etienne, trots spelarbortfall. Ett sent insläppt mål är tufft för moralen.

I den danska ligan är Aarhus fortfarande obesegrat efter sex omgångar. Fem av de har slutat med ett lika resultat. De lär vara sugna att få med sig tre poäng, vilket de har en mycket bra chans att göra mot Hobro. Utgångstvåan är given.
I den holländska ligan väntar en svårtippad match. Den Haag tar emo Fortuna Sittard på hemmaplan. Fortuna är nykomlingar och det är troligt att de får en ganska svår säsong.

”Boro” förutspås få en mycket lyckad säsong. Tre raka vinster i inledningen på säsongen förstärker den positionen. Nu är det West Bromwich som står för motståndet, vilket bör betyda en tuff match för alla inblandade. Svårtippat och vi garderar.

Topptips System 24/8

  1. Bayern München – Hoffenheim 1
  2. Lyon – Strasbourg 1a
  3. Hobro – Aarhus X2
  4. Den Haag – Fortuna Sittard 12
  5. Middlesbrough – West Bromwich 1X2
  6. Getafe – Eibar 1X
  7. Leganes – Real Sociedad X2
  8. Maritimo – Chaves 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!