Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 23 Maj

ÖIS leder Superettan. Det trots att de åkte på en blytung förlust senast mot HIF. Vårt Topptipsförslag 23 maj tror säger att de ikväll mot Värnamo tar en komfortabel seger. Gästerna har haft det svårt och har inte hittat till sitt spel. Serieledarna vill återuppta sin segersvit. Det innebär en enkel spik.

Norrköping spelade bra senast när Dalkurd stod för motståndet. Sundsvall hade en bra inledning på säsongen, som följts av två förluster. Nu väntar en bortamatch mot IFK som visat bra tendenser. Gästerna saknar mittfältsspelaren Ciércoles och idag kommer de få ge sig på bortaplan. Vi spikar ettan.

Mötet mellan Östersund och Sirius bjuder på en del återkomster till spel. Arvidsson, Eiswohld och Razak är tillbaka i spel. Oavsett står en svår uppgift på schemat. Östersund hemma är en svår match. Vi garderar med ett kryss, men ger största vinstchansen till hemmalaget, i vårt Europatipset förslag.

Frej har spelat vacklande, men frågan är om de inte tar chansen för tre poäng i dagens hemmamöte mot Brage. Vi helgarderar matchen som känns öppen på förhand.

Spelförslag för Topptipset: System Onsdag

  1. BK Häcken – AIK X2
  2. IFK Norrköping – Gif Sundsvall 1
  3. Östersunds FK – IK Sirius 1X
  4. IK Frej Täby – IK Brage 1X2
  5. Jönköpings Södra – Degerfors IF 1X
  6. Landskrona BoIS – Halmstads BK X2
  7. Örgryte IS – IFK Värnamo 1
  8. Enskede IK – Sollentuna FK 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!