Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 23 Februari

Topptipsförslag Fotboll BIld Februari Spel

Svårtippat på Topptipset idag, den 23 februari. Vi föreslår att du väntar med att köpa spelkupongen och sparar pengar till en fantastisk fotbollshelg som väntar. Kan du inte låta bli att tippa fotboll idag, är det bara att ta del av våra Topptipsförslag. Vi gillar formkurvorna för våra två spikar på fredagens kupong från Svenska Spel. Bra uppgifter för Montpellier och Genk. Nyckelseger för pressade Hull tippas av spelsajter.

I den belgiska ligan slåss Genk och Antwerpen om en topp-6-plats. Lagen står på samma poäng – men trendmässigt är det rejäl skillnad! Genk är riktigt formstarkt, inte helt oväntat, samtidigt som Antwerpen ännu väntar på första segern 2018… Genk tippas tydligt och spiken känns stabil.

Strasbourg hade en superperiod i höstas, bland annat med dunderskräll mot PSG, men nu är det tyngre tider för nykomlingen. Det blir svårt, svårt även på fredagen – gästas av ett defensivt mycket starkt Montpellier som klättrat i tabellen och är väldigt svåra att få hål. Kontrollerar hem bortasegern här!

I The Championship är floppen Hull fortsatt hårt pressat i bottenstriden men ändå lite bättring de senaste veckorna. Sheffield United är inget enkelt motstånd men dessa trivs ju solklart bäst i hemmaspelet. Vi räknar med ett hett Hull och då ska det åtminstone inte bli förlust här.

Våra Topptipsförslag Idag

Experten väljer att tippa 48 rader på sin speltipskupong på Topptipset idag, fredag

  1. Deportivo – Espanyol            1

Med bara en inspelad poäng på de fem senaste matcherna och tre förluster i följd på slutet, ser det verkligen dystert ut i tabellen för Deportivo La Coruna. Värst är att det händer noll framåt. Vi tror dock på en vändning här och toksatsar på en hemmavinst i vårt Topptipsförslag.

  1. Genk – Antwerpen                 1

Royal Antwerpen är på samma poäng som Genk men får ändå slå ur kraftigt underläge i den här matchen. Insatserna på sistone och bortanackdelen talar starkt för Genk.

  1. Strasbourg – Montpellier          2

Det är osäkert med formen för Strasbourg. Det man säkert kan säga är att den har avtagit ganska ordentligt jämfört med för några månader sedan. Montpellier är svårslaget.

  1. Groningen – NAC Breda       1X

Svag säsong av både Groningen och NAC Breda. Breda känns desperatare och i minst dålig form. Det kan mycket väl bli så att laget kniper poäng i den här bortamatchen.

  1. Jagiellonia – Lechia Gdansk 1X

  2. Rio Ave – Aves                        1X

Aves håller till på den nedre tabellhalvan och gör man det i Portugal, är skillnaden stor jämfört med de bättre lagen. Vi har svårt att tro på någon möjlighet här, Rio Ave är mycket bättre. I vårt Topptipsförslag här väljer vi dock att gardera med ett kryss.

  1. Mainz – Wolfsburg                1X2

Bägge lagen ligger i riskområdet för negativt kval, Mainz innehar för övrigt just den placeringen och Wolfsburg finns en poäng före. Formen och hemmaplan talar för att det blir ombytta roller.

  1. Hull – Sheffield U                  1X

Hull har vi inte mycket till övers för, laget är ett av de sämsta i ligan. En strövinst kom mot svaga Nottingham näst senast men annars har det varit dött. Det är utmärkt chans att tvåan sitter.