Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 17 Juli Tisdag

Detta Topptipsförslag 17 Juli Tisdag består av Champions League kval och matcher från Brasiliens andra division, där vi garderar kraftigt.

Sverige representeras av Malmö, som har en mycket bra möjlighet att gå vidare till nästa omgång. De slog Drita stort på bortaplan. Inför detta mötet har de resultatet med sig, tre mål mot noll. De spelade förvisso lika mot Östersund i helgen, men nu är det stor klasskillnad på lagen. Klart etta.

Warszawa hade full kontroll på den första matchen, även om de väntade till sista skedet av matchen med att få in segermålet. På hemmaplan kommer matchbilden bli surare för Cork, som kommer få vika sig mot taggade polacker. Enkel spik.
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!

Helsingfors leder ligan i Finland. De spelade bättre fotboll än Vikingur i den första matchen, men det blev ändå bara 2 -1, vilket i teorin ger Vikingur en chans att skrälla. Det är dock högst tveksamt att de besitter kraften att mota tillbaks HJK Helsingfors på hemmaplan, där de har bra statistik.

Suduva från Litauen överraskade stor det första mötet när de besegrade Nicosia med tre mål mot noll. I den matchen gjorde Cicilia tre mål på mindre än tjugo minuter, vilket dödade Nicosia chanser. På hemmaplan är Nicosia en annan best och de har en annan kvalitet i laget normalt sett. De får tipset, men det bör garderas.

Topptipset förslag: 17 Juli

  1. Malmö FF – Kf Drita 1
  2. Legia Warszawa – Cork City 1
  3. HJK Helsingfors – Vikingur 1
  4. Videoton – Dudelange 1X
  5. Apoel Nicosia – Suduva 1X
  6. Vila Nova – Pelotas 1X2
  7. Guarani – Figueirense 1X
  8. Avaí – Atlético GO 1X2