Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 16 September

Det väntar kvalitativa matcher från Europas bästa ligor detta Topptipsförslag 16/9 Söndag. Everton öppnar kupongen mot West Ham i en match som vi spikar. Serie A bjuder på en stark spik när Milan möter Cagliari på bortaplan.

Fyra matcher i PL har gått av stapeln och Everton har fortfarande inte förlorat. Med tanke på turbulens i truppen och spelarbortfall är det klart bra jobbat. Fortfarande är Richarlison borta på grund utav avstängning. West Ham har en motsatt säsongsinledning med enbart förluster och nästa i raden kommer ikväll. Vi spikar ettan.

Milan har vunnit en match och förlorat en hittills. Då har motståndet varit i allra tuffaste laget i form utav Napoli och Roma. Nu väntar Cagliari på bortaplan, vilket är en lämplig uppgift för storlaget. De förlorar sällan på ö-lagets hemmaplan och vi spikar för att de inte gör de nu heller.

En toppmatch från Allsvenskan rundar av kupongen. Norrköping har nio poäng upp till AIK, som leder serien. Gnaget har fortfarande inte förlorat den här säsongen. Sista chansen för Norrköping att haka på i toppstriden, varför de lär vara extra taggade inför dagens möte. Svårlöst och vi garderar.

Expertförslag Topptipset System 16/9

  1. Everton – West Ham 1
  2. Bordeaux – Nimes 1X
  3. Cagliari – Milan 2
  4. Empoli – Lazio 1X2
  5. Genoa – Bologna 1X2
  6. IFK Norrköping – AIK 1X2
  7. Djurgården – Brommapojkarna 1
  8. IFK Göteborg – Elfsborg 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!