Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 13 oktober

Helgen börjar i stor stil med ett vasst Topptipsförslag 13 oktober. Landskamper står för alla matcher och det är främst UEFA Nations League som går av stapeln. Toppmatcherna känns ovissa medans bottengängen står för bättre spikvarianter.

Den lilla nationen Gibraltar står för riktigt bekvämt motstånd åt Armenien, som är solklara favoriter för ovanlighetens skull. Makedonien är inte en sprudlande fotbollsnation men mot Lichtenstein bör de ha en bra chans att säkra tre poäng.
Först ut är ett möte mellan Nederländerna och Tyskland. Hemmalaget har genomgått ett generationsskifte och mönstrar en orutinerad trupp. Tyskland har en allt från optimal startelva med många spelare skadade. Trots allt klara favoriter. Vi tar med krysset i beräkningen.

Våra grannländer spelar matcher som de bör ha bra chans att klara av. Slovenien är en tacksam uppgift för Norge, trots att de har en del skadebekymmer. Danmark möter Irland som är det klart sämre laget, även om man aldrig skall underskatta deras motivation. Trots allt ovisst på förhand, vi garderar så långt strecken räcker.

Topptipsförslag System 13/10

  1. Nederländerna – Tyskland X2
  2. Irland – Danmark X2
  3. Norge – Slovenien 1
  4. Bulgarien – Cypern 1X2
  5. Georgien – Andorra 1X
  6. Lettland – Kazakstan 1X2
  7. Armenien – Gibraltar 1
  8. Makedonien – Liechtenstein 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!