Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 13 Juli

Det är intressanta matcher i vårt Topptipsförslag 13 Juli. Från Sverige kommer några matcher från Division 1, där ett derby från Skåne ger bra spikalternativ. Övriga matcher kommer från spridda ligor världen över.

Den första matchen ser Grebbestad ta emot Oddevold i en match som känns öppen på förhand. Gästerna är normalt det bättre laget, men två sura förluster i rad skvallrar om vacklande form. Grebbestad är ett bottengäng men spelar hyfsat på hemmaplan. De vann senast mot Eskilsminne, ett annat lag i den under halvan av tabellen. Oddevold är pressade att vinna, men vi garderar.

Torns har stått för en makalöst bra säsong. De är nya i serien men har bara förlorat två matcher hittills. Det är mer än godkänt. Sist togs tre poäng med en uddamålsvinst över Husqvarna, trots att de spelade med en man mindre över halva matchen. Lunds BK vann också sin senaste match mot Ängelholm. Det här motståndet är dock av en annan karaktär. Hemmalaget bör ses som stora favoriter.

Det är första omgång i danska Superliga. Sönderjyske har hemmafördel och tar emot gästande Aalborg. Granskar man lagen är bortalaget snäppet vassare, men inte tillräckligt för att vara klara favoriter. Premiärmatch är ofta svår att bedöma. Vi garderar kraftigt.

Den isländska ligan bjuder på en bra spik. Vikingur arbetar sig sakta uppåt i tabellen allt eftersom säsongen utvecklar sig. Keflavik arbetar fortfarande för sin första trepoängare denna säsongen, trots att det spelats elva rundor av ligan. De lär inte kunna sätta emot Vikingur på hemma+plan

På Island ser vi dock en stabil favorit i Vikingur som så sakteliga avancerar i tabellen. Segerlösa Keflavik ligger hjälplöst sist efter elva omgångar och vi ser ingen anledning att slösa på strecken här.

Topptipsförslag Fredag 13 Juli

  1. Grebbestad – Oddevold 1X2
  2. Torns IF – Lunds BK 1
  3. Bohemians – Sligo Rovers 1
  4. Sönderjyske – Aalborg 1X2
  5. Vikingur – Keflavik 1
  6. Pelotas – Juventude 1X2
  7. Boa EC – CRB 1X
  8. Goias – Criciuma 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!