Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 11 Oktober

Intressanta landskamper utgör hela kupongen detta Topptipsförslag 11 oktober. Spanien och Kosovo är båda ljusår föra sina motståndare och det betyder att vi inte slösar med strecken.

Sverige står inför en tuff uppgift. Värdnationen för årets VM Ryssland är alltid svåra att möta, med hemmaplan blir matchen desto tuffar sett med blågula ögon. Det är oklart om Forsberg kommer vara tillgänglig för spel i tid för matchstart. Vi hoppas på på Svenska poäng men med tanke på lagets formsvaga resultat det senaste är ettan ändå klart troligast.

En match som sticker ut är det första mötet någonsin mellan Montenegro och Serbien. Länderna ingick tidigare i en federation och detta är det första mötet efter uppbrottet. Serbien deltog i årets VM och även om resultatet inte imponerade är de flera snäpp före dagens motståndare. Utöver het stämning går det att förvänta sig en tvåa i den här matchen. Tar du med krysset är du säker.

Det behövs inga streck för att backa upp Spanien, som reser för att möta Wales. Bortaplan eller inte, det här släpper de rödgula aldrig. Enda chansen för Wales hade varit Bale, men han är inte med den här matchen. Vi spikar tvåan och blickar vidare.

Systemförslag Topptipset 11/10

  1. Ryssland – Sverige 1X
  2. Polen – Portugal 1X2
  3. Israel – Skottland 12
  4. Litauen – Rumänien X2
  5. Montenegro – Serbien X2
  6. Färöarna – Azerbajdzjan 1X2
  7. Kosovo – Malta 1
  8. Wales – Spanien 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!