Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipsförslag 11 Juli

Det är matcher av varierande karaktär detta Topptipsförslag 11 Juli. Semifinalen i VM sticker ut. England möter Kroatien i en match som kan sluta hur som helst. Lägg där till Champions League kval samt kvalt till Europa League och en intressant omgång är komplett.

England förlorade visserligen mot Belgien den sista gruppspelsmatchen. Men då vilade laget flera ordinarie spelare eftersom de redan var klara för åttondelsfinal. Deras insats mot Colombia och Sverige imponerade. Det unga laget har stora möjligheter att ta sig ända till final, vilket i så fall blir det bästa resultatet ett Engelskt landslag nått sedan 1968. Kroatien har ett stjärnspäckat lag som dock tagit de två senaste möten i VM till straffar. Väldigt jämn match på förhand.

Det är kval till Champions League, vilket öppnar för en del intressanta alternativ. Rosenborg ligger på tredje plats i den norska ligan och tar emot ett isländskt lag som inte håller måttet mot motstånd på den här nivån. Bulgarien ställer upp med Ludgores, som möter Crusaders från Nordirland. Ytterligare en match där klasskillnaden är uppenbar. Hemmalaget får ett klart streck.

Qarabag som kommer från Azerbajdzjan och har spelat i Europa de senaste åren. Nu står Olimpija från Slovenien i vägen för ytterligare Europaspel. Qarabag är det bättre laget, men frågan är om de kommer vara så nöjda med ett oavgjort resultat att de trycker lite på bromsen den första matchen då de har bortaplan.

Två matcher från MLS finns med som avslutning på kupongen. New York City är knappa favoriter i mötet mot det kanadensiska Montreal Impact. Amerikanerna har haft en bra säsong och formen verkar stark. Vi väljer ändå att helgardera. Chicago Fire mot Philadelphia Union är en jämnare match på pappret, även om bortalaget har haft tveksamma insatser det senaste.

Topptipsförslag 11 Juli Onsdag

  1. Kroatien – England 1X2
  2. Valur – Rosenborg 2
  3. Ludogorets – Crusaders 1
  4. Olimpija – Qarabag 2
  5. Glenavon – Molde 2
  6. Vaduz – Levski Sofia 1X2
  7. New York City – Montreal Impact 1X2
  8. Chicago Fire – Philadelphia Union 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!