Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 29 Augusti Onsdag

Viktiga matcher i kvalet till Champions League står på tur i detta Topptipset Tips 29 Augusti Onsdag. Utöver det är det dags för den engelska cupen, samt några matcher från Island. Starkaste spiken står Red Bull Salzburg för.

Första match ut är Benfica mot PAOK Saloniki. Det första mötet slutade överraskande med ett kryss. Det ger ett gyllene läge för det Grekiska laget att säkra avancemang när de nu har hemmafördel, där de normalt är starka. För Benfica skulle det vara en besvikelse att inte klara att ta sig till CL. Saloniki har fördel av ett bortamål, vilket gör att de kan spela på ett mållöst resultat i den här matchen. Vi helgarderar.

Det första mötet mellan PSV Eindhoven och Bate slutade tre – två till det holländska lagets fördel. Då hade bägge lagen chanser även om det var PSV som stod för de hetaste. Nu har de hemmafördel och en annan matchbild är att vänta. Vi spikar ettan för att kunna gardera för skräll i andra matcher.

När Red Bull Salzburg spelade mot Zvezda på bortaplan blev inga mål gjorda. Den här gången kommer upplägget tveklöst bli annorlunda. I den österrikiska ligan har Salzburg öppnat med full pott efter de fem första omgångarna. Vi garderar med ett kryss för utdelningens skull.

I Premier League har Everton startat bra i PL och efter tre omgångar har de fortfarande inte förlorat. Noterbart är att de tappat ledningen två gånger, vilket inte är bra. Rotherham är nya för säsongen i The Championship och har stått för olika typer av prestationer hittills. Hemmalaget är klara, klara favoriter.

Under Championship finns League One. Där har Plymouth haft en usel start på säsongen som kulminerade i en stor förlust mot Petersborough. Millwall kommer närmast från en förlust, även om spelet inte sett dåligt ut. De klarar av dagens uppgift utan problem.

Topptips System 28/8 Onsdag

  1. PAOK Saloniki – Benfica 1X2
  2. PSV Eindhoven – Bate 1
  3. Red Bull Salzburg – Crvena Zvezda 1X
  4. Everton – Rotherham 1
  5. Millwall – Plymouth 1
  6. Nottingham – Newcastle X2
  7. Reading – Watford 1X2
  8. Stjarnan – Valur 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!