Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Speltips 8 Januari

Topptipset Brighton spelare

Veckan sätter igång med FA-Cupen och en grym spelkupong som innehåller en rad andra cup- och ligamatcher. Ettkrysstvå inleder speltips på måndag med Topptipset. Notera att dagens kupong avslutas inte idag måndag, utan sträcker sig även över tisdagens fotbollsmatcher. Med våra tipsförslag stiger era chanser till en bra början på veckan. Nu när det är rätt tråkigt vad gäller betting på nätet, kan det vara bra att spara pengar och vänta in onsdag och veckans första stora kupong. Det är vad vi själva på Ettkrysstva.com redaktionen väljer att göra.

Analys av Topptipset Matcherna

Vi börjar i England där Crystal Palace har nu verkligen spelat upp sig. Laget har bara en enda förlust på elva senaste omgångarna i PL. Idag måndag är det FA-cupen som gäller. Med dagens självförtroende räknar vi med att Crystal Palace är bra nog för ytterligare en stark match. Mer tveksamt kring deras motståndarlag, Brighton. De har förvisso klarat sig rätt bra som nykomling i engelska Premier League. Bottenstriden är dock ändå nära. Vi på Ettkrysstvå tror att Brighton får det svårt att mobilisera i FA-cupen och spikar bortalaget Palace.

På tisdagen är Man City förstås en riktig storfavorit i Ligacupens semi hemma mot Bristol. Ligacupens matcher spelas även i Frankrike. Det väntar ett läckert möte mellan Nice och Monaco, två lag som båda var i stark form innan uppehållet. Monaco ska rankas som vassare men i höstas blev det förlust här med hela 0-4, faktiskt samma siffror som förra säsongen. Lurig match och vi täcker upp. Notera att morgondagens matcher som är med på dagens Topptipset kupong är även inkluderade i morgondagens spelkuponger: Europatipset och Topptipset. Dessutom är tre av dessa även med på morgondagens Bomben.

Vår Topptipset Kupong Måndag och Tisdag

I början av veckan satsar vi på följande 48 rader på vår spelkupong. Notera att kupongen sträcker sig över två fotbollsdagar.

  1. Brighton – Crystal Palace                   2

Så väl Brighton som Palace är indragna i bottenstriden och det är inget snack om att ligan kommer i främsta rummet. Crystal Palace har imponerat något enorm på slutet och laget med bäst självförtroende här. Vårt tipsförslag är bortavinst.

  1. Pacos Ferreira – Portimonense            X

Vi tippar oavgjort i denna match utan att gardera. Pacos Ferreira har haft en jobbig period på slutet, men det har också varit svåra matcher. Nu blir det lättare. Portimonense har ännu ingen bortaseger och det blir ingen nu heller.

  1. Estoril – Feirense                            1X

Portugisiska kustlaget Estoril ligger risigt till långt ner i tabellen, men det är många lag inblandade och det finns alla möjligheter att fixa nytt kontrakt. Feirense är ett av lagen som Estoril jagar.

  1. Malaga – Espanyol                         1X

Spanska klubben från syd Malaga har haft en otroligt jobbig höst. De ligger på nedflyttningsplats, men det blev ändå lite bättre mot slutet. Katalanska Espanyol ligger en bit före och är ett av lagen som Malaga jagar.

Resterande Fotbollsmatcher Måndag och Tisdag

  • Man City – Bristol City      1
  • Nice – Monaco                                1X2
  • Valencia – Las Palmas                    1X
  • Tondela – V.Setubal                          X2