Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 30 augusti

Nu är det dags för de avgörande matcherna i kvalet till Europa League. Vårt Topptipset speltips 30 Augusti tror Malmö klarar sin uppgift på bortaplan. Första matchen mot Midtjylland slutade med ett kryss, vilket kommer ge en öppen matchbild i Danmark.

De andra matcherna på kupongen är också returmöten i kvalet till EL. Det ger en hel del intressant information att beakta inför den kommande omgången. Starkaste spiken på kupongen är Sevilla, som kommer säkra avancemang bekvämt. Med tre poäng med sig från bortaplan finns det noll chans att de släpper det här.

På hemmaplan lyckades Rosenborg besegra gästerna med tre mål mot ett. Nu är det en match på Lerendals hemmaplan som väntar. Men de har en tuff uppgift och startat i en brant uppförsbacke. Men det spelar ingen roll, de kommer förlora den här matchen också.

Malmö FF spelade lika med två mål var mot Midtjylland i det första mötet. De danska mästarna har nu hemmafördel. Bägge de här lagen känns jämnstarka och det är formen för dagen som kommer fälla avgörandet. Vi tror Skånelaget klarar uppgiften, men garderar.

Första matchen vann Olympiakos med tre – ett i en match där Burnley fick en man utvisad. Nu väntar en batalj på britternas hemmaplan. Vi tror det grekiska laget har bra chans att klara uppgiften, speciellt med tanke på att de går vidare med oavgjort resultat.

Topptips System Torsdag 30/8

  1. FC Köpenhamn – Atalanta X2
  2. Molde – Zenit S:t Petersburg 12
  3. FC Midtjylland – Malmö FF 1X2
  4. Shkendija – Rosenborg 2
  5. Bröndby – Genk 1X
  6. Bordeaux – Gent 1X2
  7. Burnley – Olympiakos X2
  8. Sevilla – Sigma Olomouc 1
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!