Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 28/8 Tisdag

Högintressanta matcher i kvalet till Champions League utgör kupongen en stor del av Topptipset speltips 28/8 tisdag. Kombinerat med matcher från England ger en kupong med stort svängrum.

Först ut är AEK Athen mot Vidi FC. Den första matchen bjöd på bra fotboll där det skapades chanser av bägge lagen. Det mötet vann Athen med två mål mot ett. Nu har det grekiska laget hemmafördel vilket bäddar för en tuffare kväll för gästerna. Vi ser inget annat troligt resultat än ettan, som vi spikar.

Young Boys är regerande Belgiska mästare och har stor kunnighet när spelet sitter. Mot Zagreb blev det ett mål var när de möttes nu i veckan. Nu har YB hemmafördel och med en gruppspelsplats i sikte släpper de inte den här bollen. Kupongen börjar med två spikar.

Holländska Ajax såg stabila ut den första matchen vilket speglas av resultatet på tre – ett. Nu har de spelat första omgången i ligan också, där de fick med sig en vinst. Med ett optimalt utgångsläge kan de nu bevaka resultat för att säkra avancemang. Kryss inte otänkbart. Vi garderar.

Crystal Palace är knappa favoriter mot ett Swansea på hemmaplan. De kommer från en förlust mot Bristol City och deras spel ingjuter inte förtroende. CP får utgångstipset.

Brighton har haft en tuff start på säsongen som de dock klarat mycket väl. Skrällen mot Man United följdes upp av en bra match mot Liverpool, som de dock förlorade. Southampton jagar sin första vinst, något de misslyckades mot Leicester senast. Vi utgår från ettan.

Fyra vinster på fem försök av Leeds visar tydligt lagets kvalitet. De sprutar in mål och det är svårt att se vilket lag som skall få stopp på anfallet i Championship. Mot Preston är de klara favoriter. Vi tar med ett kryss för utdelningens skull.

Topptips System Tisdag 28/8

  1. AEK Athen – Vidi FC 1
  2. Dinamo Zagreb – Young Boys 2
  3. Dynamo Kiev – Ajax 1X2
  4. Swansea – Crystal Palace X2
  5. Brighton – Southampton 1X
  6. Leeds – Preston 1X
  7. Sheffield W – Wolverhampton X2
  8. Stoke – Huddersfield 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!