Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Söndag Speltips

Topptipset 12 november Bari

Kul blandning på kupongen med spansk och italiensk fotboll ifrån andradivisionerna samt VM-kvalmatcher ifrån Afrika och Europa. En utmaning! Här kommer våra speltips som avser Topptipset nu på söndag (läs: idag, den 12 november). Igår lyckades vi mer än väl med våra stryktipsförslag. Vi fick 10 rätt, vilket är ett klart godkänt resultat för vår fotbollsexpert. Vi får se om vi är lika bra på landslagsfotboll betting och Europatipset nu.

Spikförslag och Analys inför Dagens Topptips

Vi på Ettkrysstva.com fastnade direkt för italienska Bari som spikförslag. Laget går som tåget på hemmaplan med 6 vinster av 7 möjliga och då har man ändå mött tufft motstånd i flera av matcherna. Pescara släpper för sin del in nästan två mål per match – inte oväntat med offensivt lagda Zeman som tränare. Inget dåligt lag men kapabla Bari bör kunna såra gästerna rejält och singelstrecket känns helt rätt.

En annan trolig hemmavinnare på söndagens Topptips spelkupong är spanska Lugo, som tar emot beskedliga Numancia. Trots ett tidigt ledningsmål och halvtidsledning fick Lugo ge sig borta senast. Innan dess hade man radat upp segrarna och normalt är det här hemma men är klart bäst. Bara två insläppta hemma hittills medan gästande Numancia bara har satt ett spelmål, samt en straff, på de fyra senaste bortamatcherna. En stark etta i match 5.

I VM-kvalet har Schweiz kopplat greppet om en biljett till Ryssland. Efter 1-0-förlust hemma måste Nordirland framåt och då har vi svårt att se laget stå emot. Schweiz var det klart bättre laget trots bortaplan i torsdags. Nivåskillnad både individuellt och som lag – sådant ändrar sig inte på några dagar. Kryss räcker men den taktiken är lurig. Vi tror att Schweiz tar tag i taktpinnen direkt och utökar totalledningen.

Mer svårlöst i övrigt men Kroatien har 4-1 i ryggen och kan kosta på sig ett kryss och ändå gå vidare. Men visst har man en hygglig vinstchans igen? Det tror de flesta nya spelbolag på. Äldre svenska stora sajter och Svenska Spel är något mer tveksamma.

I Afrika har Egypten säkrat en VM-plats men nu luftar man en del reserver och Ghana bör inte förlora på hemmaplan. Laget har mycket att bevisa och en del spännande löften som vill visa framfötterna på hemmagräs. Vi på redaktionen älskar Salah och tror han hjälper laget att kamma hem tre poäng på Topptipset idag igen.

Speltips Topptipset Idag

Här är spelförslaget som vår Topptips expert har valt att lämna in till Svenska Spel. Hans speltips hamnar på 36 rader och lämnas in några timmar före spelstopp. Det gör att allt nytt om lagen som rapporteras in precis före matchstart påverkar inte vår kupong, då den redan är inlämnad.

  1. Grekland – Kroatien 2
  2. Schweiz – Nordirland 1
  3. Ghana – Egypten 2
  4. Rep.Kongo – Uganda 1X2
  5. CD Lugo – Numancia 1
  6. Gimnastic Tarragona – R.Oviedo 1X2
  7. Ascoli – Foggia X2
  8. Bari – Pescara 1