Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Måndag 13 November

Topptipset Chapecoense publik

Måndagens Topptips inleds med jättemötet på San Siro och vi vill ha med skrällen… Spikarna hämtas från tisdagen, två riktigt tunga gäng. Speltips för Topptipset inleds med kvalmatchen och fortsätter med brasiliansk liga och träningslandskamper. Dagens kupong är full av landslagsmatcher, vilket gör dagens speltips rätt tuffa för vår fotbollsexpert.

Italien gäller givetvis som tydlig favorit hemma på San Siro och får man tidig utdelning släpper man knappast initiativet. Redan på Friends blev ju dock Italien stressat och nu har kritiken mot laget varit hård. Stornationen är onekligen under rejäl press och om Sverige kan ”gilla läget” och behålla kylan, precis som i fredags, kan vi absolut få se ett frustrerat Italien igen. Att få med skrällen på systemet behöver inte alls vara fel, kontringslägen kan definitivt dyka upp!

Kupongen sträcker sig över två dagar och på tisdagen är flera tunga nationer i farten, bland annat Spanien som gästar VM-värden Ryssland. I lördags tog Ryssland stryk av Argentina och mot de bättre nationerna väger man lite lätt, det såg vi ju även i Confederations Cup i somras. Spanien har inte förlorat sedan EM 2016 och är inne i en urstark fas – ska ”bolla bort” ryssarna här.

Spik även på Brasilien, en annan stormakt som imponerat kraftfullt det senaste året och som börjar segla upp som VM-favorit hos många spelbolag. England på Wembley är givetvis en rejäl prövning men knappast något som skrämmer Brasilien. England spelade 0-0 mot Tyskland i helgen – att stå emot ytterligare en bjässe blir i tuffaste laget. Brasilien tippas ”knappt men klart” och spikas småfräckt.

Våra Topptipset speltips idag

Följande 96 rader lämnas in. Vi tippar samtliga och även skriver några rader om de som vi inte redan har skrivit om i de andra dagens artiklar.

  • Italien – Sverige                       1X2
  • Polen – Mexiko                        1X
  • Cadiz – Reus Deporitivo        1X
  • Chapecoense – Santos          1X
  • Slovakien – Norge                  1X
  • Ryssland – Spanien                    2

Ryssland höll emot länge mot Argentina i helgen men till slut kom 0-1 och det var inte direkt orättvist. Detta är ännu svårare och visst är det svårt att se Ryssland komma åt det så bollskickliga Spanien, som är inne i en bra period igen. Tvåan ska smidigt sitta.

Tyskland – Frankrike             1X

Tungviktsduell även i Köln. Tyskland har inte torskat sedan EM-semin sommaren 2016 mot just Frankrike. Bredden i Tyskland gillas bättre och trots gruppseger tycker vi inte att Frankrike imponerade nämnvärt i VM-kvalet. 1X är vårt tipsförslag i match nummer sju på dagens Topptipset.

England – Brasilien                    2

England höll 0-0 hemma mot Tyskland och visst är laget svårslaget på Wembley. Vi säger ändå bra chans för Brasilien att lyckas. Det senaste året har varit ruskigt imponerade av ”brassarna” och här ser man chansen att sätta sig i ytterligare respekt. X2 räcker.